Terim'den çok sert! 'İçimizdeki düşmanlar...'

İbra krizi bitmek bilmeyen ve mahkemenin kararını beklemeye geçen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, yeni bir başkan seçilmesiyle ilgili konuştu.

Terim'den çok sert! 'İçimizdeki düşmanlar...'
Terim'den çok sert! 'İçimizdeki düşmanlar...'
GİRİŞ 17.06.2019 09:57 GÜNCELLEME 17.06.2019 10:06
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Sarı-kırmızılı kulüpteki “ibra” krizi, mahkemeye taşınmıştı. Mahkemeden yönetimin beklediği karar çıkmazsa, 1 ay içerisinde yeni seçime gidilecek. Teknik Direktör Fatih Terim de gelişmeleri takip ederken, tecrübeli çalıştırıcının yakın çevresi, bu durumu İmparator’a sordu. ‘Mustafa Cengiz, Başkan olmasa bile gitme’ diyen yakın çevresine, “Benim anlaşmam Mustafa Başkan ile değil Galatasaray ile... Bu her zaman böyle oldu” yanıtını verdi.

 

 

"İÇİMİZDEKİ DÜŞMANLAR"

Bu iddiaya göre; Fatih Terim, “İçimizde bu kadar düşman olmasa şimdi bambaşka yerdeydik” diyerek muhalefet cephesine de göndermede bulundu. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray’da sular yine de durulmadı.

 

 

YORUMLAR 5
  • engin 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray dan bu liselileri ve onların lideri İnan Kıraç ı, ayrıca divan başkanı Hayri Kozak ı göndermek icab ediyor.Taraftar bunun bilincinde ve bunu yapacak güçtedir bunu herkes görecek,yapılanları unutmadık,unutturmayacağız.Galatasaray taraftarındır.Kimse bizi şahsi çıkarları için kullanamaz.
    Cevapla
  • Fanatik 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hova doğru demiş gs önünü kesiyorlar biz taraftar mustafa cengizi baskan istiyoruz bu liselileri degil
    Cevapla
  • M.ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    yolun sonu görünüyor.
    Cevapla
  • ARKADAŞ 4 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim oldu müddetçe GS .yımızın bileni kimse bükemez.
    Cevapla