Profilinden F.Bahçe'yi sildi! G.Saray'a gidiyor...

Üç sezondur Fenerbahçe formasını taşıyan Şener Özbayraklı, Instagram hesabında bulunan Fenerbahçe fotoğraflarının hepsini sildi. Şener'in Galatasaray'a transferinin kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

Profilinden F.Bahçe'yi sildi! G.Saray'a gidiyor...
Profilinden F.Bahçe'yi sildi! G.Saray'a gidiyor...
GİRİŞ 10.06.2019 18:49 GÜNCELLEME 10.06.2019 20:17
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona eren ve gelecek sezonun kadro planlamasında yer almayan Şener Özbayraklı Pazartesi günü akşam saatlerinde flaş bir hamlenin altına imza attı.

2015 yılında Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan ve 3 sezondur sarı-lacivertli formayı sırtında taşıyan Şener Özbayraklı, Instagram hesabında yer alan Fenerbahçeli fotoğrafların tamamını sildi.

Galatasaray için sağlık kontrolünden geçen ve sarı-kırmızılı kulüp ile anlaşmaya varan Şener Özbayraklı'nın yeni sezonda Galatasaray formasını giymesine kesin gözüyle bakılıyor.

Şener'in sözleşmesinde garanti ücret, maç başı, şampiyonluk primi ve performans primini devreye sokacak olan Galatasaray, +1 yıl opsiyonu milli futbolcunun maç sayısına göre devreye sokacak.

 

 

 

YORUMLAR 21
  • emin 4 yıl önce Şikayet Et
    serdar aziz'in acısını çıkarmış oluruz.(yani fenerliler olarak bizler)
    Cevapla
  • cank 4 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe seni dünden sildi zaten sezon ortasında daha mukavelen devam ederken gidip ezeli rakiple transfer görüşmen hangi etik kurallarına dayanıyor şener efendi gittiğin takımda bir halt edemezsin yedek kulübesinden çıkamazsın
    Cevapla
  • FB Lİ 4 yıl önce Şikayet Et
    şükürler olsun m topal, ozan, volkanı da alın hatda emre gelmeden alın bunlarla şampiyon olmuştunuz hatırlatırım..........
    Cevapla
  • Cafer c 4 yıl önce Şikayet Et
    Fener senden kurtulup, seni sildikten sonra... sen silsen ne olur silmesen ne olur Şener..?
    Cevapla
  • Gizli takas 4 yıl önce Şikayet Et
    Serdar Aziz’le bunu takas etmişler belli ki ikisi de berbat oyuncular
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle