Merakla bekleniyordu! G.Saray'dan Terim kararı

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve 2. Başkan Abdurrahim Albayrak, TRT Spor'da gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken 'Fatih Terim'in heykeli dikilecek mi?' sorusuna da yanıt verdi.

Merakla bekleniyordu! G.Saray'dan Terim kararı
Merakla bekleniyordu! G.Saray'dan Terim kararı
GİRİŞ 20.05.2019 22:49 GÜNCELLEME 20.05.2019 23:16
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

'Fatih Terim'in heykeli dikilecek mi?' sorusuna yanıt veren Mustafa Cengiz, "Fatih Hoca'nın heykeli zaten gönüllerde dikilmiş. Müzemizde onun da heykelinin olmasını isterdik ama sığmamış bilgisi verildi. Ayrıca 3 bine yakın kupa o müzeye sığmadı, bir kısmı Beyoğlu'nda duruyor. Fatih Hoca, Türk futboluna mührünü vurdu, heykelini dikeceğiz." dedi.

 

 

YORUMLAR 32
  • Realist 4 yıl önce Şikayet Et
    Tamamdır fatihin sonu da yaklaştı demekki, ilhan mansız ın eskişehirde 2002 yılında heykeli dikildi, 6 ay sonra futbolu burakıp sanatçı oldu.. GS lılar herhalde fatih hocayıda sanatcı yapmaya niyetliler.
    Cevapla
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayal dünyasından seçmeler. Bir yere bırakmayacagız. Heykel filan istemez. Varlığı yeterli.
    Cevapla
  • Gazi 4 yıl önce Şikayet Et
    Eskişehirliler ilhan mansızın heykelini dikmişlerdi ? 3 yıl sonra geri söktüler... Fatih hocanın heykelinin olacağı da odur...Başarılar tarihe yazılmalıdır, betonla doğaya yazılmamalıdır.
    Cevapla
  • Davud 4 yıl önce Şikayet Et
    İmparator, dev, tarih, efsane.... Heykeli dikilmeli. Amaaa böyle büyük bi adamı tokatlayan restoran işletmecisi abimizin heykeli de unutulmamalı... El elden üstündür
    Cevapla
  • osmanlı 4 yıl önce Şikayet Et
    yanlarına'da yıllar yılı gs ya bedava maç verenfederasyon başkanı mhk üyesi ve hakemlerin heykelini dikin millet gelecekte öğrensin
    Cevapla
  • adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Haluk ulusoydan sonra ilk defa bu kadar açık kayrıldı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle