Avcı'nın 'Terim sözlerine' Galatasaray'dan yanıt!

Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek sezonun tamamlanmasına 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Levent Şahin maç sonu açıklamalar yaptı.

Avcı'nın 'Terim sözlerine' Galatasaray'dan yanıt!
Avcı'nın 'Terim sözlerine' Galatasaray'dan yanıt!
GİRİŞ 20.05.2019 00:01 GÜNCELLEME 20.05.2019 00:01
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında konuk ettiği Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek sezonun tamamlanmasına 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ın yardımcı antrenörü Levent Şahin, büyük bir mutluluk yaşadıklarını söyledi.

Teknik direktör Fatih Terim ile yardımcı antrenörler Hasan Şaş ve Ümit Davala'nın hakem Cüneyt Çakır tarafından tribüne gönderilmesi nedeniyle maç sonu basın toplantısında Levent Şahin yer aldı.

Sözlerine, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayarak başlayan Şahin, "Bu özel günde şampiyonluğu kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz." diye konuştu.

Sezon boyunca çok zor bir süreçten geçtiklerini vurgulayan Şahin, "Sezonu 2 kupayla kapatmak inanın bizler için tarifi olmayan bir mutluluk. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz. Sanırım doyasıya, keyifli bir şekilde sezonun yorgunluğunu atacağımız bir haftaya giriyoruz. Ardından da sezon tamamlanacak." ifadelerini kullandı.

Şahin, Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın Fatih Terim'e yönelik sert sözleri olduğunun aktarılması üzerine, "Bizim görmediğimiz şeyler oldu herhalde. Yorum yapmayacağım." diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR 11
  • Düzen bu. 4 yıl önce Şikayet Et
    Gs,ın son 3 maçını görünce insanın midesi bulanıyor.! Suç, Başakşehir,de. Rize maçından sonra...Biz Gsaray maçına çıkmıyoruz demeliydi. Ekibi tam kurmuşlar kurtuluş yok...buna da spor diyorlar. Yazık.!
    Cevapla
  • suat 4 yıl önce Şikayet Et
    gs nin hakkı yenirken mideniz nerdeydi
    Cevapla
  • Hakemsaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakemlerle maç kazanıp yine hakemlerden ağlayan hakemsaray
    Cevapla
  • Aga 4 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray aleyhine hata yapılınca hakemleden yakınırken 17 kulüp bir olup hakemlerde insan hata yapabilirler diyende siz değilmiydiniz?
    Cevapla
  • ferhat 4 yıl önce Şikayet Et
    bırakın bu ayrımcılığı canlı şahit olsum hakem hatalarına 10 puan gaspedildi ama hoop geçti boşverin futbol bu bu sene gs seneye fb bjk bursa vs
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim hayatında delikanlı olamadıki
    Cevapla
  • RUHİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Görmezsin tabi işine gelmedi :)
    Cevapla
  • mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    sizin kaninizda var zaten inkar yaptigin eyleri gormemezlikten geliyorsun sdam delikanlı gibi cikti takir takir soyledi ama sizde delikanlılık nerdee
    Cevapla
  • ultrags 4 yıl önce Şikayet Et
    sen cok delikanlisin da .
    Cevapla
  • iefe66 4 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan sende GS rahatsızlığı var AVCI Malatya sporlu futbolcuya vurup kaçmadı mı Şampiyon olamayınca sığınacak liman arıyanlar gibi bu şekilde bahaneler ararlar ........HA HA HA HA
    Cevapla
  • emrah sezer 4 yıl önce Şikayet Et
    avcı mı delikanlı? güldürme adamı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle