Adebayor: Galatasaray’ı tebrik ediyorum

Başakşehir’in Togolu golcüsü Adebayor, karşılaşmanın ardından Galatasaray’ı tebrik etti. Adebayor, önümüzdeki sezon için de henüz hiçbir şeye karar vermediğini söyledi.

Adebayor: Galatasaray’ı tebrik ediyorum
Adebayor: Galatasaray’ı tebrik ediyorum
GİRİŞ 19.05.2019 23:07 GÜNCELLEME 19.05.2019 23:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray deplasmanında 2-1 mağlup olarak şampiyonluk şansını kaybeden Medipol Başakşehir’de Togolu golcü Adebayor maçın ardından konuştu.

Karşılaşmayla ilgili çok fazla bir şey söylemek istemediğini söyleyen Adebayor, “Maçla ilgili çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Galatasaray şampiyon oldu” dedi. İlk yarıda yaşanan gerginlikle ilgili konuşan Adebayor, “Fatih Terim ve diğer koç, Robinho ve bana doğru hareketlendi. Sakin olmaları gerektiğini söyledik. Takımın yedek kalecisi bana “Sen kimsin” diyerek beni itti. Ben her zaman Fair-Play içinde olacağımın sözünü vermiştim ve öyle de yaptım” açıklamalarını yaptı.

“Futbolda her şey mümkün”

Kariyeriyle ilgili sorulan soruyu yanıtlayan Adebayor, “Önümüzdeki sezon kariyerimle ilgili bir şey bilmiyorum. Eve gidip uyuyacağım. Sonra ailemle konuşacağım. Burada mutluyum ama belki kalacağım belki de bu son maçım olacak. Futbolda her şey mümkün” dedi. Maçla ilgili olarak da konuşan Adebayor, “İlk 45 dakikada biz şampiyonduk, ama ikinci 45 dakikada rakip şampiyon oldu. Galatasaray’ı tebrik ediyorum. Alanyaspor maçıyla birlikte iyi bir şekilde sezonu tamamlamak istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR 1
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    GS almalı
    Cevapla