İşte Emre Akbaba'nın dönüş tarihi

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor ile oynadığı maçta ayağı kırılan Emre Akbaba'nın 10 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

İşte Emre Akbaba'nın dönüş tarihi
İşte Emre Akbaba'nın dönüş tarihi
GİRİŞ 12.05.2019 11:16 GÜNCELLEME 12.05.2019 11:16
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 32. haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşan ve aldığı 3-2'lik galibiyetle şampiyonluk yolunda avantajını koruyan Galatasaray'da bir yandan da Emre Akbaba üzüntüsü yaşanıyor. Maçın 62. dakikasında oyuna giren ve 68. dakikada Samudio ile girdiği mücadele sonucu sağ ayağında kaval kemiği ve baldır kemiği kırılan Emre Akbaba bugün ameliyat olacak.

Milli futbolcunun iyileşme sürecinin 10 ayı bulacağı ifade edildi.

Emre Akbaba'nın ligin ilk yarısında da tarak kemiği kırılmış ve uzun bir süre forma giyememişti.

YORUMLAR 25
  • El turco ve minber 4 yıl önce Şikayet Et
    Maça taraflı bakmışsınız kardeş işinize gelmiyor bu gs düşmanlığından size şunda hak veriririm kayırılan tek takım gs olur haklısınız . Hakemler fb ye bjk ye ve istanbul belediyeye gözle görülür net puanlar kazandırmıştır. Ama şuan haxımsızlık var takımda forvet yok bu başarı var kıskanılması gayet doğal kaç maçta hakem yardım etmiş gs ye açıklayın fb maçındaki kıyım yeter sadece terim bile 10 maç sahada olmadı bu haksızlık değil mi ? Ama konu gs olunca adaletin fazladı gsye dağıtılmış oluyo. Olsun varsayalım dediğiniz olsun.
    Cevapla
  • Yahya Toprak 4 yıl önce Şikayet Et
    acıdım Emre'ye Keşke o kadar kasmasaydı Hakemler zaten maçı vermişti olan çocuğa oldu
    Cevapla
  • Rte 4 yıl önce Şikayet Et
    Yanlis takima gitti..fatih yerli oynatmaz hazircidir..korkaktir..keske fb bjk den birinde olsaydi..gecmis olsun yerli futbolcu kitliginda bu iyi olmadi
    Cevapla
  • semih 4 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış yorum fatif terimle böyle konuşamazsın
    Cevapla
  • el_turco 4 yıl önce Şikayet Et
    ne saçma bi yorum...
    Cevapla
  • Anlamadığım 4 yıl önce Şikayet Et
    Şey millet bu pozisyona nasıl kırmızı kart verilir diyor. Arkadan yapılan her müdahale sarı kart değil mi abicim bunu hakemlere soruyorum peki bunun şiddeti ortada adamın ayağını kırmış. Ben olsam federasyonun yerine rizeli futbolcuya plaket veririm bu ayın topçusu olarak . Bu kadar mı artmış gs düşmanlığı . Şu hareketi fb liyede yapsa kırmızının kırmızı arkadaş adamın futbol hayatını bitirdi artı o tekmeyi kasıtlı attı. Tek kelimeyle YAZIK!
    Cevapla
  • minber 4 yıl önce Şikayet Et
    kasıtlı yapılan her harekete en ağır ceza verilsin kim olursa olsun bunda hem fikirim peki senin vicdanın rahatmı maçı gs hakkıylamı kazandı hakemlemi?
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    neyin hayırlı olduğunu bilemiyorsun. gs sevdası ona hayır getirmedi. Allah yardımcısı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle