Fatih Terim: Allah bize bir fırsat verdi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 3-2 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu ve iki kupa hedeflerinin devam ettiğini ifade etti.

Fatih Terim: Allah bize bir fırsat verdi
Fatih Terim: Allah bize bir fırsat verdi
GİRİŞ 11.05.2019 19:07 GÜNCELLEME 11.05.2019 19:08
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 3-2 kazandıkları Çaykur Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim haftalar önce söylediği "8'de kapanır 18'de" sözleri hakkında, "8 de, 18 de kapanır meselesinde, şahsi kanaatim odur ki, çok kişi inanmadı. Matematiksel olarak olayın içindeyseniz, bir umut var demektir. Vazgeçmemiz mümkün değil tabii ki ama ben onu çok içimden, ciğerimden söyledim" ifadelerini kullandı.

 

 

Emre Akbaba hakkında konuşan Terim, "Emre Akbaba için çok üzgünüm, çok moralimiz bozuk! Bir sezonda iki defa sakatlık yaşamak çok kötü bir durum, Allah beterinden saklasın" dedi.

Rizespor gibi evinde çok baskılı bir takımı yenmenin kolay olmadığını ifade eden Terim, "Olabilecek sakinlikte olmaya çalıştık, zaten sakin geldik. Maç boyunca da oyunu sakin oynadık. Kopması gereken yerde oyun kopmadı, ilk penaltı gol olsa maç farklı bir senaryoyu getirecekti. Çaykur Rizespor çok iyi bir takım ve özellikle evinde çok baskılı oynuyor ve her takımı yenebilecek durumda" şeklinde konuştu.

 

 

İki kupa hedeflerinin devam ettiğinin altını çizen Terim, "Bütün senenin yorgunluğunu, emeğini sonunda kupayla taçlandırabileceğimiz bir fırsat verdi Allah. Önce kupaya gideceğiz, sonra lige döneceğiz. Bu ne fiziken kolay ne de psikolojik olarak kolay ancak Galatasaray büyük bir camia ve buna hazırlıklı olmalıdır" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 66
  • almuslu 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakemler böyle istedi (???)
    Cevapla
  • Hüseyin 4 yıl önce Şikayet Et
    sacma sapan işlerinize Rabbimi karıştırmayın
    Cevapla
  • evetci 4 yıl önce Şikayet Et
    hiç birtakımın taraftarı değilm yalnız şöyle bir analiz yapmam gerkirse herşey gs ve terim denyana zoraki döndürülüyor ve ne hikmetse dönüyor rize ye yazık olmuş yenilene kadar oynatmışlar 7 dakika uzatmayla adamları sahada hakemle bir olup çökertdiler yazık
    Cevapla
  • Arif 4 yıl önce Şikayet Et
    Ayıp ayıp Allahın adını böyle yonettirdiginiz maç ta bari ağzına almayin. Çok bilenlersiniz çok. Emre ye geçmiş olsun çabuk toparlar inşallah.
    Cevapla
  • adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    fatih terim sen türk futbolunun yüz karasısın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle