Rizespor'da büyük isyan; Terbiyesizler, ahlaksızlar

Çaykur Rizespor Başkanı Hasan Kartal, Galatasaray'a 3-2 yenildikleri maçın ardından Türk futbol tarihinin en sert açıklamalarından birini yaptı.

GİRİŞ 11.05.2019 18:24 GÜNCELLEME 11.05.2019 18:25
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Galatasaray'a hakem hataları ile yenildiklerini ifade eden Hasan Kartal, "Bu terbiyesizler nasıl çoluğunun çocuğunun yüzüne bakacak. Böyle bir şey olur mu? Galatasaray camiası büyük camia, bizi yensin, şamiyon olsun bize ne! Bir tane kıçı kırık hakem bize neden bunu yapıyor" dedi.

 

 

Rizespor üzerinde oyunlar oynandığının altını çizen Hasan Kartal, "Benim gözümle gördüğüm şey şu, orada bir penaltı yok. Rizespor üzerinde oynanan bir oyun var ancak Rize bunları yemez, Rize bir bütündür" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 26
  • Ali BULUT 4 yıl önce Şikayet Et
    Ali palabiyik fener-gs maçından sonra Hüseyin göcek gs-konya maçından sonra nasıl çoluk çocuğunun yüzüne nasıl baktiysa bu hakemde bakar
    Cevapla
  • Öztürk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence VAR'daki konuşmaların bu maçtaki kayıtları gösterilmeli!? Gs yönetimi daha önce böyle bir talepte bulunmuştu.
    Cevapla
  • Analız 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet gs hakemler tarafından sampıyon yapılmak uzere az kupaları varmısta sevaptır cocuklara bı kıyak olsun hakem abılerınden!
    Cevapla
  • Rize 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam sonuna kadar haklı, dağılın bakalım şimdi, ilk önce gs taraftarları.
    Cevapla
  • Centilmence 4 yıl önce Şikayet Et
    VAR görüntülerinin peşine düşen orangutan haftalarca hakem ianeleri ile zoraki şampiyon yapılmaya çalışılan GESE için ne diyecek acaba? Genel Kurulunda FETM mesajları gevelenip alkışlanan bir klüp hakem ittirmeleri ile şampiyon yapılıyorsa pazartesiye "MHK ve TFF Merkezli FETÖ Operasyonu: Gözaltılar var" haberiyle uyanmak istiyoruz. Mızrak çuvala sığmıyor artık. Bu şeref ve haysiyet yoksunlarını futbol dahil her mecradan silmediğimiz sürece ne ABD nin kucağından inerler, ne Batıya kuyruk sallamayı bırakırlar, ne de Türkiye aleyhine tuzak planlayan her türlü şer odağının gönüllü süprüntüsü olmaktan vazgeçerler. Her mecrada, etkin ve kararlı bir FETÖ ile mücadele lütfen REİS.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle