Emre Akbaba'nın ayağı kırıldı!

Galatasaray, Çaykur Rizespor maçının 62. dakikasında oyuna giren Emre Akbaba'nın 68. dakikada ayağı kırıldı. Futbolcunun ayağı saha içerisinde alçıya alındı.

Emre Akbaba'nın ayağı kırıldı!
Emre Akbaba'nın ayağı kırıldı!
GİRİŞ 11.05.2019 17:38 GÜNCELLEME 11.05.2019 20:17
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Galatasaraylı Emre Akbaba, Çaykur Rizespor deplasmanında sakatlandı. 26 yaşındaki futbolcunun sağ ayağı kırıldı.

Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray, Çaykur Rizespor'un konuğu olurken maçın ikinci yarısında sarı-kırmızılı ekipte üzücü bir sakatlık yaşandı.

61'inci dakikada Ryan Donk'un yerine oyuna dahil olan Emre Akbaba, 67'nci dakikada Braian Samudio'nun müdahalesi sonrası yerde kaldı. Emre Akbaba'nın yardımına futbolcular ve teknik ekip yetişti. Yıldız futbolcunun sağ ayağı kırılırken saha içinde büyük bir hüzün yaşandı.

Sedyeyle oyun alanını terk eden Emre Akbaba ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı. Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan oyuncunun kaval kemiğinde kırık olduğu tespit edildi. Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce, futbolcunun kaval kemiğinin kırıldığını açıkladı. Futbolcunun, yapılan ilk müdahalenin ardından takımla birlikte İstanbul'a döneceği ve tedavisinin burada süreceği öğrenildi. 

VAR yardımıyla pozisyonu izleyen hakem Serkan Çınar, Samudio'ya kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Galatasaray Kulübü, Çaykur Rizespor ile yapılan maçta sakatlanan Emre Akbaba'nın yarın ameliyat edileceğini açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Emre Akbaba'nın sağ cruris tibia ve fibula (kaval ve baldır) kemiklerinde kırık mevcuttur. İlk müdahalesi yapılan oyuncumuz yarın sponsor hastanemiz Medical Park'ta ameliyata alınacaktır." ifadeleri kullanıldı.



MUSTAFA CENGİZ: KAVAL KEMİĞİ KIRILDI!

Çaykur Didi Stadı'nda oynanan maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Emre'ye çok üzüldük. Kaval kemiğinde bir kırık var. İnşallah önümüzdeki sezon toparlar ve Türk futboluna hizmet etmeye devam eder. Geçmiş olsun diliyorum." diye konuştu.


Sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak ise Emre Akbaba'nın uzun süreli sakatlıktan yeni çıktığını hatırlatarak, "Emre'ye çok üzüldüm. Ne söyleyeceğimi bilemiyorum. Melaike gibi bir insan. Büyük ihtimalle o da benim gibi niyetliydi. Ne kadar üzüldüğümü anlatamam. Sezonun ilk yarısındaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında sakatlanmıştı. Yeni yeni iyileşip sahalara döndü. Bu maçta da ayağı 3 yerden kırıldı. İnşallah en kısa zamanda aramıza katılır." şeklinde görüş belirtti.




 

 

 

YORUMLAR 47
  • Ayak oyunları 4 yıl önce Şikayet Et
    Emre'ye geçmiş olsun diyorum ama sakatlanması futbol kazası olmuş. Ortada kasıt yok. Kendi hatası da var. Kasıtlı olan hakemin verdiği kırmızı kart.
    Cevapla
  • Canmen 4 yıl önce Şikayet Et
    Adil Futbol inancı kırıldı...geçmiş olsun...!!!
    Cevapla
  • Abdullah Er 4 yıl önce Şikayet Et
    o pozisyonda kart görmesi gereken o futbolcuydu kırıldı numarası yaparak Rizeli futbolcunun kart görmesini sağladılar.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Genç yaşta iki tane ağır sakatlıkla futbol hayatı malesef bitti gibi gözüküyor
    Cevapla
  • Ecdat 4 yıl önce Şikayet Et
    faul bile olmayan pozisyona hakemcik kırmızı kart verdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle