'Mariano, Galatasaray'da kalacak'

Galatasaray'ın Brezilyalı sağ beki Mariano'ya ülkesinden talip var. Ancak Brezilya basını, Mariano'nun Galatasaray'da kalma ihtimalinin olduğunu iddia etti.

'Mariano, Galatasaray'da kalacak'
'Mariano, Galatasaray'da kalacak'
GİRİŞ 08.05.2019 10:23 GÜNCELLEME 08.05.2019 10:23
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da bu sezon sergilediği başarılı performansla dikkat çeken Mariano hakkında ülkesi Brezilya'da transfer iddiası ortaya atıldı. Flamengo'nun ardından Sao Paulo ile ismi anılan futbolcunun Türkiye'den ayrılmasının kolay olmayacağı vurgulandı. Brezilya basınında geçtiğimiz günlerde yer alan haberde Mariano için Sao Paulo'nun istekli olduğu ve sezon sonunda girişimde bulunacağı öne sürülmüştü.

"GALATASARAY'DA KALABİLİR"

Brezilya basınında yer alan haberde Mariano'nun Galatasaray'da başarılı bir performans sergilediği belirtildi. Tecrübeli futbolcunun bu performansı nedeniyle kulüp tarafından kadroda tutulacağı ve takımdan ayrılmasının kolay olmayacağı belirtildi.

2017'de 4.5 milyon euro karşılığında Sevilla'dan Galatasaray'a transfer olan Mariano, bu sezon 36 resmi maçta forma giydi ve 5 asist yaptı. Tecrübeli futbolcunun Cim-Bom'la mukavelesi önümüzdeki sezonun ardından tamamlanacak. Ancak yönetim, yıldız oyuncunun sözleşmesini uzatabilir.

YORUMLAR 1
  • aralık 4 yıl önce Şikayet Et
    yandık sag bekten iş cıkmaz orta gelmez
    Cevapla