Fatih Terim'den 'ödül' mesajı! 'Daha anlamlı...'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş maçından önce yayıncı kuruluş BeIN SPORTS'a flaş bir açıklamada bulundu.

Fatih Terim'den 'ödül' mesajı! 'Daha anlamlı...'
Fatih Terim'den 'ödül' mesajı! 'Daha anlamlı...'
GİRİŞ 05.05.2019 18:39 GÜNCELLEME 05.05.2019 19:13
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Beşiktaş maçından önce yayıncı kuruluş BeIN SPORTS'a yaptığı açıklamada, yayıncı kuruluş ve TFF'nin ortaklaşa düzenlediği "Yılın En İyileri" ödül töreninde sarı-kırmızılı futbolculara ödül verilmemesi hakkında konuştu.

Ödül verilmemesini eleştiren Terim, "Hafta içi oyuncularımızın baya morali bozuldu ödül töreni dolayısıyla. Biz de teknik heyet olarak teselli etmek istedik ama bu hakkaniyetli ödülü alamadıkları için çok üzüldüler. Ben de çok çalışın, seneye hak edin dedim" ifadelerini kullandı.

Galatasaray için daha anlamlı ödüller olduğunun altını çizen Terim, "Daha anlamlı ödüllerimiz var, biri Türkiye Ligi şampiyonluğu, biri Türkiye Kupası. Gelin onları alın dedim ve onları biraz teselli ettim. İşin şakası bir yana, umarım kendi ödülümüzü kendimiz veririz, kendimiz alırız" dedi.

 

 

YORUMLAR 8
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi ki varsınız, iyi ki Galatasaraylıyız♡
    Cevapla
  • Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Son şampiyon lider haklısın İMPARATOR Fatih terim
    Cevapla
  • Babakartal44.. 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayrını gör ödülünün şimdi..
    Cevapla
  • Numan 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakem yardimiyla maci aldiniz.. hakem besiktasli futbolculari moral olarak cokertti gs sadece gol atmak kaldi... yani haketmediginiz bir galibiyet..
    Cevapla
  • Canca53 4 yıl önce Şikayet Et
    Seni sevmem Fatih Efendi ama bir şey gerçek söyledim Trabzonspor'dan daha önce alınmaması manidar sanki Türkiye'de bir tek Başakşehir takımı var yazıklar olsun Bunları kim yönetiyor çok merak ediyorum bu kadar adaletsizlik olur mu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle