Galatasaray'da büyük hesaplaşma!

Başkanlık koltuğuna oturur oturmaz Galatasaray'ın mali durumunun araştırılması isteyen Başkan Mustafa Cengiz, usulsüzlük ve yolsuzluk şüphesi olan konuları mahkemeye taşıma kararı aldı. Kısa süre içinde bu konularla ilgili açıklamalar yapılması da bekleniyor.

Galatasaray'da büyük hesaplaşma!
Galatasaray'da büyük hesaplaşma!
GİRİŞ 03.05.2019 09:33 GÜNCELLEME 03.05.2019 09:33
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Mart ayında yapılan Mali Genel Kurulu'nda üyeler tarafından idari yönden ibra edilmeyen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetimi tarihi bir karar aldı. Başkanlık koltuğuna oturur oturmaz Galatasaray'ın son dönemdeki mali tablolarını detaylı olarak araştırma yaptıran Başkan Cengiz, yolsuzluk ya da usulsüzlük şüphesi olan konuları mahkemeye taşıyacak. Mağazacılık, Kalamış Tesisleri, stat büfeleri, yapılan transferlerdeki tüm usulsüzlük şüpheleri için ayrı ayrı dava açılarak hesap sorulacak. Yönetim ve hukukçular bu konuda detaylı çalışıyor.

ÖZBEK SONUCU AÇIKLAMAMIŞTI

Böylece üyelerin yıllardır dile getirdiği usulsüzlük olaylarının tüm detayları ilk kez ortaya çıkmış olacak. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, önceki gün spor müdürleriyle bir araya geldiği toplantı sırasında "Şeytanlığı bilmem, ben sureti haktan görünüp malı götürmeyi bilmem" diyerek kulüp içinde yaşanan ilginç olayların bir anlamda sinyalini vermişti. G. Saray eski Başkanı Dursun Özbek, kulübün son 10 yılındaki bütün harcamalarını bir bağımsız denetleme şirketine inceletmişti. Ancak Özbek, bu denetleme sonucunu üyelerle paylaşmamıştı.

GELEN TEPKİLERDEN MEMNUNLAR

Üyelerin, Mustafa Cengiz'in bu kararına büyük destek verdikleri öğrenildi. Camia içinde bazı önemli isimlerle konu ile ilgili fikir alışverişinde bulunan yönetim gelen olumlu tepkilerden oldukça memnun. Yönetim kurulu üyelerinin, önümüzdeki divan kurulu toplantılarında kulüpteki yolsuzluk şüpheleri ile ilgili detaylı açıklamalar yapması bekleniyor. Eski başkanların Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in bu hamlesi sonrası nasıl bir açıklama yapacağı ise merak konusu oldu.

YORUMLAR 1
  • almanci 4 yıl önce Şikayet Et
    bencede kim yolsuzluk yapmissa aciklansin kulün parasini kendi menfatleri icin kullanan sahislar mahkemeye verilsin eminimki bu arastirmadan rahatsiz olacak kisiler belli faruk süren adnan polat ve gsyi batiran dursun özbek gelen isimler akla bu sahizlar yine birilerini araya sokar ve aciklanmasin diye tehditte bulunurlar
    Cevapla