Fatih Terim'den Belhanda'ya özel görev!

Derbi öncesi Belhanda'ya "Bol şut" emri veren Fatih Terim oyuncusuna "Derbide kilidi açacak isim sen olacaksın" derken, idmanda coşan Muslera'yı özel olarak tebrik etti.

Fatih Terim'den Belhanda'ya özel görev!
Fatih Terim'den Belhanda'ya özel görev!
GİRİŞ 03.05.2019 07:20 GÜNCELLEME 03.05.2019 07:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray 22'nci şampiyonluğa kilitlenmiş durumda. Zaferin en kritik virajı ise bu hafta oynanacak Beşiktaş derbisi. Teknik direktör Fatih Terim, pazar günü oynanacak mücadeleye oyuncularını hem taktik hem de psikolojik açıdan sıkı şekilde hazırlıyor.

Bütün oyuncularıyla tek tek ilgilenen tecrübeli çalıştırıcı, Beşiktaş'a boş alan bırakmamalarını, topun kontrolünün kendilerinde olması gerektiğini ve her şeyden önce sonuna kadar mücadele etmeleri gerektiğini üstüne basa basa anlatıyor. Derbilerde fark oluşturacak oyuncuya her zaman ihtiyaç olduğunun söyleyen Terim, Feghouli ve Onyekuru'nun formundan memnun olsa da Belhanda'ya ayrı bir parantez açmış durumda. Ligdeki Yeni Malatya maçından bu yana problemleri artan yıldız isimle özel görüşme yapan Terim, Faslı yıldızın üzerine titriyor.

Muslera'dan geçit yok

"Derbide kilidi açacak isim sen olacaksın" diyerek motive ettiği Belhanda'ya güvendiğini belirten Terim Faslı oyuncudan bol bol kaleye şut çekmesini istedi. 

Dünkü çalışmada hırsıyla göze batan Belhanda, klas vuruşla güzel bir gole imza atarken, Terim'e kendisine olan güvenini boşa çıkarmayacağının sözünü verdi. Tecrübeli teknik adamın en büyük güvencelerinden bir diğeri ise Fernando Muslera... Taffarel yönetiminde özel idmanlarla derbiye hazırlanan Muslera, hem Brezilyalı hocasını hem de diğer kaleci antrenörü Fadıl Koşutan'ı kendisine bir defa daha hayran bıraktı. Çalışmalarda topun kaleye girmesine geçit vermeyen Uruguaylı "Ben bu maçta gol yemem" sinyalini verdi. Terim, Muslera'nın yanına giderek yıldız kaleciyi tebrik etti.

YORUMLAR 2
  • Aziz Altıntaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Kaleye musleranın yedeği olarak 35 yaşındaki tolga yı ne diye alacaklar merak ediyorum
    Cevapla
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    Eğer Pazar günü oynanacak derbide ilk 25 dakika içinde gol atılamaz ise maçın berabere bitme olasılığı daha çok artacaktır. Ben nispeten her iki takımın dengeli maça başlayacağını ilerleyen dakikalarda ise takımların yetenekli oyuncularından yararlanıp maçı koparmaya çalışacaklarını düşünüyorum. Birde Pazar günü Beşiktaşlı Burak ne kadar Galatasaraylı oyuncuyu peşine takıp oyundan düşürürse Beşiktaş'ın diğer yetenekli oyuncularıyla gol bulma şansı dahada çok artacaktır.
    Cevapla