Terim'den Mete Kalkavan'a: 'Eve gidince...'

Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim maç sonu hakeme "Diagne kesinlikle savunmanın gerisindeydi. TV'den izleyince göreceksin, ofsayt değildi" dedi. Sarı-Kırmızılı yöneticiler ise Kalkavan'ı VAR'a bakmadığı için eleştirirken, "Pozisyonu izlese doğruyu görürdü" diye konuştu.

Terim'den Mete Kalkavan'a: 'Eve gidince...'
Terim'den Mete Kalkavan'a: 'Eve gidince...'
GİRİŞ 01.05.2019 09:30 GÜNCELLEME 01.05.2019 09:37
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Konyaspor beraberliğinin ardından Teknik Direktör Fatih Terim'inhakem Mete Kalkavan ile yaşadığı diyalog çeşitli yorumlara neden olmuştu. Terim'in Kalkavan'a gösterdiği tepki sırasındaki sözleri ortaya çıktı. Fatih Hoca'nın, Kalkavan'a, "Hocam Diagne'nin pozisyonu ofsayt değildi, gerideydi. Eve gidince TV'den izle, sen de göreceksin" dediği öğrenildi.

RAKİBİN AYAĞI BİRAZ ÖNDE

Galatasaraylı yöneticilerin ise pozisyon sonrası hakem Kalkavan'ın VAR ekranına giderek pozisyonu izlememesine tepki gösterdiler. Sarı-Kırmızılılar, "Kalkavan VAR ile konuştuktan sonra bir de pozisyonu izlemeliydi. Her ne kadar ofsaytta çizgi çekilse de pozisyon bize göre temizdi. Konyalı oyuncunun ayağı daha önde. Kalkavan da bunu ekrandan görebilirdi" ifadesini kullandılar.

İTİRAZ VAR, HAKARET YOK

Öte yandan Teknik Direktör Fatih Terim'in Kalkavan'a yaptığı itiraz nedeniyle PFDK'ya sevk edilip edilmeyeceği konusu da gündeme geldi. Ancak hakemin maç sonrası yazdığı raporda Fatih Hoca için, "Sadece itirazını dile getirdi. Hakaret içeren bir sözü yoktu" diye yazdığı belirtildi. Bu nedenle TFF Hukuk Kurulu da Aslan'ın hocasını Disiplin Kurulu'na sevk etmeye gerek görmedi. (Star)

 

 

YORUMLAR 18
  • Aykut 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir sistem kurulur ofsayt tespiti için. Bu sistem ofsayt dediyse ofsayt, bitti. Ama terim bey orta sahaya yakın dış bölümden daha iyi gördü demek digital ve hızlı tespit yazılımı ile donatılan kameralardan. Ekranlarda bile sürüldü, yani bütün Türkiye gördü ama sadece gs camiası değil, gülüyorum halinize.
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Cagnene mi ne o gs futbolcu lehine calinan butun faullerde kendisi suclu. Rakibe carpip dusuyor cok ustaca da bunu yapiyor dikkat edin goreceksiniz.
    Cevapla
  • sdc 4 yıl önce Şikayet Et
    ofsayt yanlış yorumlanıyor santimle ofsayt ölçümü de yanlış hakem ofsayt olduğuna emin degilse devam ettirmeli deniyordu sadece bu maç özelinde söylemiyorum gol izleyemiyoruz bir çok maçta
    Cevapla
  • URFALI 4 yıl önce Şikayet Et
    hakem vara baksa gs galip gelecek hak yeniyor ama gs sampiyon olacak
    Cevapla
  • Fırat kalkanı 4 yıl önce Şikayet Et
    İthal hakem lazım o zaman görelim fatih Terim o sahaya girmeye cesaret eder mi... Bu hakemlerle futbolumuz bitti...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle