G.Saray'dan gelecek yılın ilk transferi!

Galatasaray, şu anda Fulham'da oynayan Ryan Babel ile 3 yıllık söz kesti. İmza parası dahil 10 milyon euro kazanacak olan Babel, sezon sonunda imzayı atacak.

G.Saray'dan gelecek yılın ilk transferi!
G.Saray'dan gelecek yılın ilk transferi!
GİRİŞ 30.04.2019 10:33 GÜNCELLEME 30.04.2019 10:34
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, Ryan Babel transferinde mutlu sona ulaştı. Ara transfer döneminde Fulham'dan Beşiktaş'a transfer olan ve Fenerbahçe'nin de ilgilendiği yıldız oyuncunun, Sarı-Kırmızılı takımın formasını giymesi için artık hiç bir engelin kalmadığı ifade edildi.

24 MART'TA EL SIKIŞTILAR

Galatasaraylı yöneticilerin, anlaşmayı 24 Mart'taki Hollanda-Almanya maçı sonrası sağladığı ortaya çıktı. Babel, menajeri ve Sarı-Kırmızılı idarecilerin Hollanda'da buluşarak şartları görüştüğü ve yeni sezon için el sıkıştığı öğrenildi. Buna göre Galatasaray, 32 yaşındaki Babel'e 3 yıl için imza parası da dahil olmak üzere 10 milyon euro(Yaklaşık 65 milyon TL) ödeyecek.

MENAJERİ DE DOĞRULADI

Babel'in menajeri Winnie Haatrecht, yaptığı açıklamada, teklif aldıklarını doğrulayarak, "Babel şu anda Fulham'ın kontratlı futbolcusu. Kendisine bazı teklifler geldi ancak bu konuda daha fazla detay veremeyeceğim. Bunları Babel ile kendi aramızda değerlendiriyoruz" ifadelerini kullandı. Babel bu sezon Beşiktaş ve Fulham'da 32 maçta 10 gol attı, 5 asist yaptı. (Star)

 

 

YORUMLAR 23
  • Mustafa Türk 4 yıl önce Şikayet Et
    Diagneden iyidir o kesin
    Cevapla
  • katibb 4 yıl önce Şikayet Et
    avrupa da beş para etmiyor bizde milyonlar kazanıyorlar.. yerli ve milli işlere futbolda ne zaman geçeceğiz.. paralar hep yabancıya gidiyor.
    Cevapla
  • serdar can 4 yıl önce Şikayet Et
    Birisi şaka desin..
    Cevapla
  • Samii 4 yıl önce Şikayet Et
    Hem tatil yapar hemde parasını alır iyi anlaşma.
    Cevapla
  • Mustafam 4 yıl önce Şikayet Et
    Kısacası klüpler sa_tıl_ma_lı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle