Aslan'ın inadı inat! Liderlik aşkına kazandı!

Spor Toto Süper Lig 29. hafta maçında Galatasaray, evinde Kayserispor'u 3-1 mağlup etti.

Aslan'ın inadı inat! Liderlik aşkına kazandı!
Aslan'ın inadı inat! Liderlik aşkına kazandı!
GİRİŞ 20.04.2019 20:59 GÜNCELLEME 20.04.2019 21:42
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile Kayserispor, Türk Telekom Stadı'nda karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip mücadeleden 3-1 üstün ayrıldı. Kayserispor 15. dakikada Artem Kravets'in golüyle öne geçti. Galatasaray'ın gollerini ise 16. dakikada Mbaye diagne, 42. dakikada penaltıdan Mbaye Diagne ve 45+4'te Yuto Nagatomo kaydetti.

 

 

Kayserispor'da 30 ve 40. dakikadaki penaltı pozisyonunda sarı kart gören Thiago Lopes kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonucun ardından Galatasaray puanını 59'a çıkardı ve maç fazlasıyla Başakşehir ile arasındaki farkı 2'ye indirdi. Kayserispor ise 36 puanda kaldı. Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak. Kayserispor ise Alanyaspor'u konuk edecek.

Yenilmezlik serisini 15 maça çıkardı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 15 maça çıkardı.

Sarı-kırmızılı takım, ligin 14. haftasında Beşiktaş'a 1-0 yenildikten sonra çıktığı müsabakalarda 10 galibiyet ve 5 beraberlik aldı.

Galatasaray, bu müsabakalarda Demir Grup Sivasspor, MKE Ankaragücü, Göztepe, Trabzonspor, Kasımpaşa, Akhisarspor, Antalyaspor, Bursaspor, Evkur Yeni Malatyaspor ve İstikbal Mobilya Kayserispor'u yenerken, Çaykur Rizespor, Medipol Başakşehir, Aytemiz Alanyaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Fenerbahçe ile berabere kaldı.

 

Stat: Türk Telekom

Hakemler: Arda Kardeşler, Cevdet Kömürcüoğlu, Hakan Yemişken

Galatasaray: Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Nagatomo, Fernando, Ndiaye, Feghouli (Dk. 86 Emre Taşdemir), Belhanda (Dk. 75 Selçuk İnan), Emre Akbaba (Dk. 62 Yunus Akgün), Diagne

İstikbal Mobilya Kayserispor: Lung, Lopes, Kana Bıyık, Levent Gülen, Kucher, Sapunaru, Hasan Hüseyin Acar, Deniz Türüç (Dk. 90+4 Hakan Çıtak), Chery (Dk. 82 Bilal Başacıkoğlu), Umut Bulut (Dk. 49 Varela), Kravets

Goller: Dk. 15 Kravets (İstikbal Mobilya Kayserispor), Dk. 16, Dk. 42 (Penaltıdan) Diagne, Dk. 45+4 Nagatomo (Galatasaray)

Kırmızı kart: Dk. 38 Lopes (İstikbal Mobilya Kayserispor)

Sarı kartlar: Dk. 8 Umut Bulut, Dk. 59 Kravets, Dk. 90+1 Kucher (İstikbal Mobilya Kayserispor), Dk. 19 Emre Akbaba, Dk. 77 Ndiaye, Dk. 85 Feghouli (Galatasaray)

YORUMLAR 59
  • Gökhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Abdurrahim, Rıdvan Dilmen de Emre kırmızı görmeliydi diyor. Bu hafta yoksun, işler yolunda her halde.
    Cevapla
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    Siz hepiniz ben tek:)))) Selam olsun Yüreğimin birtanesine!
    Cevapla
  • Fırtına Kuşu 4 yıl önce Şikayet Et
    Kırmız kart + penaltı=GS (takibe devam edin). Terim neden bu hafta sesini çıkarmıyorsun?
    Cevapla
  • Görünen Köy 4 yıl önce Şikayet Et
    Umutun köprücük kemiği çıkıyor veya kırılıyor,bir düdük dahi çalınmıyor.Üstelik te vefa denen bir şeu var.Eski G.saraylı....Siz bu olayların üstüne şampiyon olsanız ne yazar.Birileri B.şehirin elinden almak için şampiyonluğu gece gündüz çalışıyor.
    Cevapla
  • nikelaj 4 yıl önce Şikayet Et
    lig boyunca gecen haftaya kadar bir tek kayseri macinda gs lehine kirmizi kart olmuş. iyi bakin. sonra tantana yapin. hem gecen hafta hem bu hafta kirmizi kart dogru.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle