Galatasaray mahkemeye gidiyor

Galatasaray, Fenerbahçe Asbaşkanı Semih Özsoy'u mahkemeye vereceklerini açıkladı.

Galatasaray mahkemeye gidiyor
Galatasaray mahkemeye gidiyor
GİRİŞ 15.04.2019 19:06 GÜNCELLEME 15.04.2019 19:06
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından sarı-lacivertlilerin asbaşkanı Semih Özsoy'un maç sonundaki açıklamaları üzerine kendisini mahkemeye vereceklerini açıkladı.

Galatasaray'ın resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe Spor Kulübü 2. Başkanının, 14 Nisan Pazar günü oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından yaptığı mesnetsiz açıklamalar, sadece Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Talimatı'na göre değil, daha önemlisi Türk Ceza Kanunu'na göre suç niteliğindedir. Galatasaray Spor Kulübü'nün temelleri; demokrasi, insan hakları ve Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetimizin temel değerleri üzerine inşa edilmiştir. Rakip takım 2. Başkanının; sorumsuz, eleştiri sınırlarını aşan söylem ve iftiraları hakkında kulübümüz tarafından gerekli hukuki girişimler yarın başlatılacaktır. Galatasaray'ın adını bir terör örgütü ile ananların kendi geçmişlerine bakmalarını tavsiye ederiz." ifadeleri yer aldı.

SEMİH ÖZSOY NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Galatasaray'a yenilmemesiyle ilgili de konuşan Semih Özsoy, "Bizi burada yenemezler, yenemeyecekler de. Burada taraftarın gücü var" açıklamasını yaptı.

SEMİH ÖZSOY'DAN FATİH TERİM'E YANIT

Fatih Terim'in "Gelenek söylemlerine katılmıyorum, burada unutulmaz anılarımız var" şeklindeki açıklamasına da cevap veren Semih Özsoy, "Karşı takımın hocalarına cavep vermek benim işim değil. Saha içi konuşuluyorsa, Ersun Hoca cevap verdi. Fatih Hoca'nın 'Bizim güzel anılarımız var' sözü var. Başkanımız FETÖ kumpası ile hapisteyken burada aldıkları bir şampiyonluk var. Bir daha böyle bir şey olmayacağı için de, böyle bir şey göremeyeceklerini söyleyebilirim." diyerek sözlerini noktaladı.

YORUMLAR 23
  • Furkan bey 4 yıl önce Şikayet Et
    semih Özsoy un söylediklerinde ne varmış, ben mi anlamadım.... asil suc Abdurrahim in elimde belge var aciklamasi. asil suç olan bu
    Cevapla
  • osmanlı torunu 4 yıl önce Şikayet Et
    yürüsün gitsinler sen 10 kişi kalmış takımı yenme ondan sonra kalk algı operasyonu yap sizi şampiyon yapmıyacagız dedik olamayacaksınız başakşehir şampiyon heheheheheheheheh
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Hele bir kümede kalmayı başar da o zaman konuşsan
    Cevapla
  • 58sivas58 4 yıl önce Şikayet Et
    Yalanmı
    Cevapla
  • gsli 4 yıl önce Şikayet Et
    he he valla aynen öyle kadirr
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle