Derbi sonrası sürpriz toplantı! G.Saray ve MHK

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ile bazı yöneticiler, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Sabri Çelik ile görüştü.

Derbi sonrası sürpriz toplantı! G.Saray ve MHK
Derbi sonrası sürpriz toplantı! G.Saray ve MHK
GİRİŞ 15.04.2019 17:09 GÜNCELLEME 15.04.2019 17:42
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, TFF'nin Beylerbeyi'ndeki tesislerinde gerçekleşen görüşmede, Mustafa Cengiz ile Sabri Çelik'in yanı sıra, sarı-kırmızılı kulübün ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak ve başkan yardımcısı Yusuf Günay da yer aldı.

 

NELER GÖRÜŞÜLDÜ?

Görüşmede, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Ülker Stadı'nda dün oynanan ve 1-1 sona eren Fenerbahçe-Galatasaray derbisindeki hakem kararlarının ele alındığı bildirildi.

Fenerbahçe derbisinin ardından MHK'ya ziyaret gerçekleştiren Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz: "Hem genel hem de hayırlı olsun ziyareti yaptık, konuştuk" dedi ve Ali Palabıyık'ın yönetimini eleştirdi.

"ÜST ÜSTE BİZ DE YENERİZ, BİZ ADALET İSTİYORUZ"

TRT Spor'a konuşan Mustafa Cengiz, Fenerbahçe maçındaki hakem performansıyla ilgili, "Sadece Galatasaray'a değil başka takımlara da haksızlık yapılırsa üzülürüz. Türk sporunun gelişimi için adil ve dürüst davranışların sergilenmesini istiyoruz. Sahada bu güzelliğe uymayan bir hakem yönetimi vardı. Sonuçlar üst üste de olabilir, üst üste biz de yenebiliriz. Öyle bir yıl başlar ki, üst üste biz de yeneriz. Bizim mücadelemiz adil yarış. Dünyanın tepesine olan yürüyüşümüz devam edecek.

"ALİ PALABIYIK BİR CÜRÜM İŞLEMİŞTİR"

Ali Palabıyık'a ceza verilmesi gerektiğini söyleyen başkan, "Ali Palabıyık'ın kişiliği ile bir problemimiz yok. Genç hakemlerin desteklenmesini istiyoruz. Biz onlara her zaman hakem şansı diliyoruz ama şunu istiyoruz, gördüklerini çalsınlar ve tereddüte düştüklerinde VAR'a gitmekten çekinmesinler. Konuşup konuşup karar vermesinler. Biz burada şaka yapmıyoruz, milyonlarca lira para harcıyoruz, insanların televizyon başında strese girmesini istemiyoruz. Bir cürüm işlemiştir ve cezaya tabiidir." dedi.

GALATASARAY VAR KAYITLARINI İSTEDİ

Öte yandan Galatasaray, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak Fenerbahçe derbisinin VAR kayıtlarının açıklanmasını istedi.

YORUMLAR 31
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Muslera'nın topa yükselirken, Şkirtel'e diziyle vurup yere sermesi faul değil mi? Neden bu hiç gündeme gelmiyor. Hakem, Şkirtel'in tedavisinin bitmesini bile beklemeden dışarı gönderdi. Hem stopersiz, hem de 9 kişi kalan Fener, akılları da arkadaşlarının sakatlığında iken; bence haksız bir gol yedi.
    Cevapla
  • deli dumrul 4 yıl önce Şikayet Et
    biz sezon sonu bu bir puan sayesinde şampiyon olursak varsın bir 20 sene daha yenemeyelim sorun yok ... sizin vizyonunuz Galatasarayı 20 senedir kadınköyde yenemiyor.. olacak
    Cevapla
  • imuli 4 yıl önce Şikayet Et
    Geçen seneden alıştınız ya bedavadan Şampiyon oldunuz o zaman Fatih neden Fenerin 3 penaltısı verilmedi pişkin pişkin sırıtarak ben bir şey görmedin siz gördünüz mü gazetecilere demeç veriyordu şimdi kuyruk acısı var adam olsada o zaman konuşsaydı ya
    Cevapla
  • Fener1907 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşım geçen sezon Alanyaspora yaptıklarınız ortada adamlar ligden son maçta kıl payı kurtuldu. Başkanları çıkıp biz ligden düşersek hesabını kim verecek dediğinde kimsenin sesi çıkmadı. o maçta yenilsen kırmızı kartlar çıksa bir sonraki hafta beşiktaş maçı ve muslera yok zaten berabere kaldığınız maç onuda geçtim alanyasporun hakkı yenmese fenerbahçe şampiyon. galatasaraya kayyum atanırdı sonrası malum. ama yok yıllardır kollanın durun bıçak size dönünce hemen masum çocuk yemezler.
    Cevapla
  • Nihat 4 yıl önce Şikayet Et
    Gs bu ligin şımarık ve kollanan çocuğudr
    Cevapla
  • Niho 4 yıl önce Şikayet Et
    Yav he he o yüzden hakemler GS aleyhine bilincli yanlis kararlar veriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle