G.Saray'dan bomba transfer! Anlaşma sağlandı

Kayserispor yönetiminin, Deniz Türüç transferi için Galatasaray ile 2 milyon euro karşılığında anlaşma sağladığı iddia edildi.

G.Saray'dan bomba transfer! Anlaşma sağlandı
G.Saray'dan bomba transfer! Anlaşma sağlandı
GİRİŞ 15.04.2019 13:36 GÜNCELLEME 15.04.2019 15:34
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Deniz Türüç'ün transferi için Kayserispor yönetiminin sezon sonu Galatasaray ile masaya oturacağı ve 2 Milyon Euro karşılığı anlaşma yapacakları iddia edilirken, Deniz Türüç'ün de yakın çevresine transfer görüşmesini doğruladığı gelen bilgiler arasında.

 

 

Daha önce 10 Milyon Euro gibi bir fiyat belirleyen Kayserispor yönetimi, maddi sıkıntılar nedeniyle 2 Milyon Euro'ya razı olduğu Deniz transferi için sezon sonunu bekleyecek.

Deniz Türüç'in ise yakın çevresine "Galatasaray ile 2 milyon Euro'ya anlaşıldı. Gelecek yıl yine bir sarı kırmızılı formayı giyeceğim'' dediği öğrenildi.

 

 

Deniz Türüç'ün Kayserispor'da 30 Haziran 2020 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor. (Sporx)

YORUMLAR 18
  • M:K 5 yıl önce Şikayet Et
    Akhisar en iyi oyuncularını aldı şimdi büyük ihtimalle düşecek herhâlde kayserinde süper ligde çok kaldı düşme niyeti var. İyi oyuncuları sat gel sene birinci lige gelirsin
    Cevapla
  • Özcan 5 yıl önce Şikayet Et
    Yakında maçları var herhalde???
    Cevapla
  • Levrok 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu Ligi niye izliyorum kendimi sorgulamaya basladim ! Bu adaletsizlik bana cok agir geliyor, ruh sagligimi bozuyor. Izlemeyi birakmaya ramak kaldi. Son Besiktas macinda VAR bozuldu dediler, olay öyle kaldi. Yine buna benzer adaletsizlik olsun, yemin olsun Premier League de takim tutmaya baslayacagim, sizlerle ugrasmak zorunda degilim.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu hafta kayseri gs maçı vardı galiba
    Cevapla
  • Kayseri 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu iste pis isler dönüyor gerci gs nin oldugu heryerde pis isler dönüyor yokmu adalet adalet nerede ne is yapar benim tahminim burada yetim hakki caliniyor bence para el altindan verilecek 2 milyon gösterip vergiden hirsizlik yapacaklar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle