Mustafa Cengiz: Fatih Terim derbilerin kralıdır

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe derbisinden önce açıklamalarda bulundu.

Mustafa Cengiz: Fatih Terim derbilerin kralıdır
Mustafa Cengiz: Fatih Terim derbilerin kralıdır
GİRİŞ 12.04.2019 13:34 GÜNCELLEME 12.04.2019 13:34
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe derbisi öncesinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde takıma moral ziyareti gerçekleştirdi. Yapılan ziyaret sonrasında Mustafa Cengiz ve Fatih Terim, bugün hayatını kaybeden Fenerbahçe efsanesi Can Bartu hakkında da açıklamalarda bulundu.

Sarı-kırmızılıların başkanı Mustafa Cengiz, GST TV'ye yaptığı açıklamada, "Hocam ve Abdurrahim Albayrak derbilerin kralıdır." ifadelerini kullandı.

Derbiyle ilgili sözlerine devam eden Mustafa Cengiz, "Bir algı yönetimi yapılıyor. Bir gelenek, 20 yıldır kazanamıyoruz. Her 20 yılın bir birinci yılı, ilki vardır. İlki olmasını diliyoruz. Bizim hedefimiz şampiyonluk. Tek tek bütün maçları kazanarak şampiyonluğa gitmek istiyoruz. Değerli rakibimizi, hak ettiğimiz bir skorla yenerek bu şampiyonluğun taçlandırılmasını isteriz." dedi.

Galatasaray taraftarına bir de mesaj yollayan Mustafa Cengiz "Taraftarımız şundan emin olsun, bizim mücadelemiz, şampiyonluk yürüşüyümüz sonsuna kadar sürecek." şeklinde konuştu.

YORUMLAR 5
  • Camlica 4 yıl önce Şikayet Et
    Kac yildir yenemedigini simdimi yencek fenerbahcenin genclerini cikar. Gene gs nin sansi yokkkk
    Cevapla
  • gölge 4 yıl önce Şikayet Et
    Yapma başkan... 6 - 0 da da O sahadaydı...
    Cevapla
  • saçma 4 yıl önce Şikayet Et
    çok saçma bir tartırma gs nin 20 oldu. bjk nin gs 3 gs nin bjk 5 fb gs ye 6 ee . kaç olunca başarısız dicez bir kıstasımı var.gs bir dönem 14 şampiyon olamadı. şuan 4 yıldızı aldı. saçma sapan tartışmalar
    Cevapla
  • GSGSGS 4 yıl önce Şikayet Et
    fener 25 yıl türkiye kupasını alamadı.25 yıl sonra aldı diye başarısızlığı konuşulmayacak mı.
    Cevapla
  • Çavuşoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Başkanım terim derbilerin kralıdır diyorsunuz ama bu Fener’e geçmez kadıköydeki 6.0 lık maçta gsnin başında Fatih terim vardı
    Cevapla