Galatasaray'dan derbiye dev prim!

Ligde kazandığı her bir galibiyet için 2 milyon 600 bin TL gelir elde eden Sarı-Kırmızılılar’da Fenerbahçe derbisinin kazanılması halinde bu para oyuncular arasında paylaştırılacak.

Galatasaray'dan derbiye dev prim!
Galatasaray'dan derbiye dev prim!
GİRİŞ 10.04.2019 17:59 GÜNCELLEME 10.04.2019 17:59
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de pazar günü Kadıköy deplasmanında Fenerbahçe'yle çok kritik bir derbi oynayacak olan Galatasaray’da yönetim, oyunculara sürpriz yapmayı planlıyor.

19 senedir galip gelinemeyen Kadıköy’de puan kaybedilmesi durumunda şampiyonluk yolunda ağır yara alacaklarını bilen Cengiz yönetimi, derbinin kazanılması halinde TFF’den alınacak galibiyet primini doğrudan oyunculara aktarmayı düşünüyor.

Ligde kazandığı her bir galibiyet için Türkiye Futbol Federasyonu’ndan 2 milyon 600 bin TL gelir elde eden Sarı-Kırmızılılar’da Fenerbahçe derbisinin kazanılması halinde bu para oyuncular arasında paylaştırılacak. (HTSPOR)

YORUMLAR 10
  • Galatasaray 5 yıl önce Şikayet Et
    Çocukluk aşkımsın sen ilk göz ağrımsın kimseyi kimseyi sevmedim senin gibi sevdanın uğruna terk ettim herşeyi hayatın anlamı Galatasaray:))))
    Cevapla
  • Aga 5 yıl önce Şikayet Et
    Olacak iş değil gs nin galibiyeti de. Olaki galip geldiler, ilk defa fener derbisi oynayan futbolcu varsa ona prim verilsin. Diğerleri ise şimdiye kadar kazanamadıklarına saysınlar.
    Cevapla
  • Keln 5 yıl önce Şikayet Et
    Rüyalar rüyalar gelenek değişmez
    Cevapla
  • Matador 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz prim almayız kupa kaldırırız
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Maçı kazanırlarsa futbolcular klübe prim ödesinler. Aldıklarına saysınlar 20 seneye saysınlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle