Ergün Penbe: 6-0'lık maçta oynamaz olaydım

Yaklaşan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ile ilgili geçmişte yaşanan rekabetin anıları bir bir ortaya çıkıyor.

Ergün Penbe: 6-0'lık maçta oynamaz olaydım
Ergün Penbe: 6-0'lık maçta oynamaz olaydım
GİRİŞ 09.04.2019 19:53 GÜNCELLEME 09.04.2019 20:37
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

AsistanalizTV YouTube kanalında canlı yayına katılan Galatasaray'ın unutulmaz isimlerinden Ergün Penbe derbi öncesi çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Galatasaraylı eski yıldız Ergün Penbe'nin "90+4 Futbol"da 6-0'lık derbi ile ilgili anlattıkları ve Hasan Şaş ile yaşadığı diyalog dikkat çekti.

İşte o açıklamalar;

"Hala Kadıköy'de 20 yıl sonra bakıyoruz galibiyetimiz yok. Bu bizim için üzücü bir durum. Kadıköy'e gittiğimiz zaman ister istemez psikolojik baskı oluyor. Bu sene de mi olmayacak, acaba büyü mü var diyorsunuz. Bir maçta yine çok iyiyiz. Kezman sağ çaprazdan girdi önünü kapatmıştım vurdu çarptı gol oldu. Hasan'a döndüm. Hasan yine mi gol oldu dedim. Hangisi olmadı ki abi dedi... Seneler geçtikçe çok baskı yaratmış oluyor. Yenememe baskısı oluyor orada bir baskı var. Hakem baskısı da oluyor. Hakemler takdir haklarını Fenerbahçe'den yana kullanıyorlar. Bunları üst üste ekleyince sonuç bu oluyor. Bu arada 6-0'lık maçta oynadım, oynamaz olaydım.

 

 

"FENERBAHÇE 1-0 ÜSTÜN ÇIKIYOR KADIKÖY'DEKİ MAÇLARA"

Derbi tahmini olarak ise Penbe, "Kağıt üzerinde ne kadar favori olursanız olun sonucu bilmek zor. Fenerbahçe 1-0 üstün çıkıyor Kadıköy'deki maçlarda. Şampiyonluğa oynayan bir Galatasaray var. Bu sene umutluydum ama Luyindama Marcao olmaması sıkıntı. Kurulu düzeni vardı Galatasaray'ın ve bozuldu" şeklinde konuştu.

Fatih Terim'in derbide stoperde Semih'le başlayacağını düşündüğünü belirten Ergün Penbe, Fernando'nun defansta olmayacağını ifade etti. Galatasaraylı eski yıldız; "Duruşu ve oyun karakteri ile Martin Linnes'i kendime benzetiyorum" açıklamasını da yaptı.

YORUMLAR 16
  • Omer 4 yıl önce Şikayet Et
    Insallah bu sefer bu galibiyet hasreti bitecek gs sampiyonluk yolunda devam edecek fb dusmeme yolunda ugrasacaktir.
    Cevapla
  • Özcan ERBİL 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir FB'li olarak seni hep takdir ettim. Beyefendiliğinle, dürüstlüğünle, oturaklı kişiliğinle, akıllı futbolunla; futbolcu olmak isteyen herkese verilecek güzel bir örneksin. Allah yolunu açık etsin.
    Cevapla
  • fenerli 4 yıl önce Şikayet Et
    şu galatasarayda olmasa biz kimi yeneceğiz
    Cevapla
  • Doğrucu 4 yıl önce Şikayet Et
    Olsun fener bizi yensin biz şampiyon olalım. Hep öyle oluyor zaten çokta önemli değil
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    adamsın be ergün. bir fenerli olarak sizi tebrik ederim açık yürekliliğiniz için. Allah razı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle