Selçuk İnan'dan iddialı derbi açıklaması!

Süper Lig'de Medipol Başakşehir'le şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da kaptan Selçuk İnan, önümüzdeki Pazar günü deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacakları derbiyi değerlendirdi.

Selçuk İnan'dan iddialı derbi açıklaması!
Selçuk İnan'dan iddialı derbi açıklaması!
GİRİŞ 09.04.2019 12:03 GÜNCELLEME 09.04.2019 12:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Uzun yıllardır Kadıköy'de kazanamadıklarına dikkat çeken Sarı-Kırmızılılar'ın kaptanı, "Bu sene o sene. Kadıköy'de zafer senesi" diyerek galibiyete olan umudunu ortaya koydu.

 

 

"SON 10 HAFTADA 8 GALİBİYET, 2 BERABERLİK"

Ligde telafisi olmayan haftalara girdiklerini kaydeden Selçuk, "Sezonun ilk yarısında hiç hesapta olmayan mağlubiyetler ve beraberlikler aldık. Bunun sonucunda da zirve yarışında geride kaldık. Ancak ikinci yarıya iyi başladık. Son 10 haftalık bölümde 8 galibiyet, 2 de beraberliğimiz var. Şu anda lider Başakşehir'in 6 puan gerisindeyiz. Bu nedenle kalan haftalarda puan kaybına tahammülümüz yok" ifadelerini kullandı.

 

 

"ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

34 yaşındaki futbolcu, "Rakibimiz kötü bir sezon geçiriyor. Bu demek değildir ki derbi kolay geçecek. Fenerbahçe kötü sezonda taraftarını mutlu etmek için bizi yenmeye çalışacaktır. Bu bizim için bir fırsat olabilir. Takım olarak Kadıköy'deki kötü seriyi sonlandırmak için elimizden geleni yapacağız" dedi. (Star)

YORUMLAR 2
  • E.GÜLER 5 yıl önce Şikayet Et
    ben FB.liyim gerçekci olmak gerkirse GS.yener başka söyleyecek söz yok bizde ne hoca var nede topçu var iki üç kişi hariç
    Cevapla
  • Komando 5 yıl önce Şikayet Et
    Umut fakirin ekmeği tuzu aşı ne yaparsın o bile inanmıyor:)
    Cevapla