Terim kızdı! 'O faulü yapmayacaksın'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Yeni Malatyaspor'u 3-0 mağlup ettikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

Terim kızdı! 'O faulü yapmayacaksın'
Terim kızdı! 'O faulü yapmayacaksın'
GİRİŞ 06.04.2019 21:47 GÜNCELLEME 06.04.2019 21:48
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Aldıkları 3 puanın önemli olduğunu belirten Terim, "İstemeyi bildiğimizde, almayı da biliyoruz. Hem istedik, hem de almayı bildik. 3-4 gün önce maalesef, özellikle son bölgede başarılı olamadık. Bugün çok önemli işler yaptılar. Daha fazla olabilirdi, evet ama önemli olan kaybetmeden devam etmek. 3 puan aldık, hepsini kutluyorum oyuncularımın" ifadelerini kullandı.

 

 

"3-0'I BULSAK MARCAO'YU KENARA ALACAKTIM"

Marcao'nun cezalı olmasıyla ilgili görüşleri sorulan deneyimli hoca, "Galatasaray'ın en iyi yerlerinden birinin eksik olmasını kimse istemez. Luyindama ve Marca, ikili olarak, hem de takımımızın merkez defansı olarak çok önemli iki oyuncusu. 4 günde ikisini kaybettik, yapacak bir şey yok. Sarı kart mıydı, faul müydü, çıkar mıydı, bunları tartışalım ama sonuç itibariyle oynamayacak. Galatasaray'da her oyuncu önemlidir, her oyuncu böyle zamanlarda çıkar, oynar. İsterdik ki onlarla oynayalım ama bunu bahane gösterecek halimiz yok. Kim oynayacak dersek, bakacağız, zamanımız var. Semih'imiz var, Ahmet var, Donk var, gerekirse bir başkası var. Tabii ki üzgünüm, oturmuş alışılagelmiş, hakikaten kalitesi yüksek iki oyuncumuz. Bu kadar güzel giden oyunda, 2-0'ı yeterli görmediğim için değiştirmedim 60 küsürlerde. Defanstan bir oyuncu aldığınızda her şeyi bozabilirsiniz. Henry 3. golü atabilse, Henry, Martin ve Marcao'yu değiştirecektim. İyi oynuyorlardı, bozmak istemedim" dedi.

 

 

"50 METREDE O FAULÜ YAPMAYACAK"

Marcao'nun pozisyonda hatalı olduğunu vurgulayan Fatih Terim, "Marcao kaleye 50 metre mesafede, 2-0 öndeyken o faulü yapmayacak. Sarı kart tartışılır ama faul. Sarı kartı tartışırım ama faul var. Oturup karalar bağlamayacağız, belki hiç beklenmeyen biri orada oynayacak" yorumunu yaptı.

"FENERBAHÇE MAÇINA YETİŞEBİLİR"

Nagatomo'nun sakatlığının geçtiğini söyleyen antrenör, "Yuto Nagatomo'yu ben de özledim. Bizim takımımız için çok önemli. Süre azaldı, Fenerbahçe maçına büyük ihtimalle yetişebilir. En kötü kadroda bizimle olacaktır" diye konuştu.

YORUMLAR 5
  • Samii 5 yıl önce Şikayet Et
    Kritik maçlarda yok diye serdar gitti bunlar ondanda beter çıktı.
    Cevapla
  • Camlica 5 yıl önce Şikayet Et
    Hakem babasina gidiyor. Ve elimden gelini yapicagim diyor. Varmi böyle bir
    Cevapla
  • ziyaaaa 5 yıl önce Şikayet Et
    donk fernando ikilisi gayet iyi oynar haftaya
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Fernandao oynar defansta
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Sende de hata var hocam iki gol atmışsın hemen çıkarman lazımdı marcaoyu adama suç atma
    Cevapla