Fatih Terim, Diagne'yi böyle motive etti!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Mbaye Diagne'nin moralini düzeltmeye çalışıyor.

Fatih Terim, Diagne'yi böyle motive etti!
Fatih Terim, Diagne'yi böyle motive etti!
GİRİŞ 06.04.2019 09:19 GÜNCELLEME 06.04.2019 09:20
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da bir türlü kendini bulamayan Mbaye Diagne'yi, teknik direktör Fatih Terim özel olarak motive ediyor.

 

 

Senegalli golcünün moralini düzeltmeye çalışan tecrübeli teknik adam, oyuncusuyla yaptığı konuşmada "Sana güveniyor ve inanıyorum. Bu maç senin maçın olsun, göreyim seni" dedi.

Aman dikkat

 

 

Galatasaray'da Evkur Yeni Malatyaspor müsabakası öncesinde dört futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılı futbolcular Henry Onyekuru, Marcao, Martin Linnes ve Emre Taşdemir bugünkü maçta sarı kart görmeleri durumunda 28. haftadaki Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.

Teknik direktör Fatih Terim oyuncularını bu konuda uyardı ve hakemle de lüzumsuz diyaloğa girilmemesini istedi.

YORUMLAR 4
  • Semih 5 yıl önce Şikayet Et
    G.Saray çöp aldı. Beş para etmez sahada yürüyor adeta. Bu adamı motive edeceğiz diye tüm G.Saray camiası çöktü. Çok büyük zarar. Bir an önce yollanmalı. Gomis olsaydı Cimbom şimdi liderdi..
    Cevapla
  • Aga 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamdan hiç birşey olmaz. Boşa uğraşırsınız. Ayrıca keşke hiç açıklanmasaydı kart sınırında olanlar. Bu gün kendileri görmeselerde hakem tarafından kart gösterilmek suretiyle cezalı duruma düşürülüp fenere koyak geçilecektir.
    Cevapla
  • Rebelboy1903 5 yıl önce Şikayet Et
    Diğer takımların golcüleri Beşiktaş, gs, fb gibi takımlara yaramıyor. Bakınız love bakınız diagne. Eski takımına gitsin yine atar ama bu takımlarda hüsran
    Cevapla
  • ... 5 yıl önce Şikayet Et
    Nedeni de bu adamlar hep açık oynuyan takımlara gol atıyorlar. Anadolu takımları da büyük takımlar a kapalı defans oynadıkları için bi işe yaramıyorlar
    Cevapla