Arda Turan'dan G.Saray itirafı: Utanıyorum...

Medipol Başakşehir'in tecrübeli futbolcusu Arda Turan, katıldığı programda Galatasaray yerine Başakşehir ile Türkiye'ye dönmesini açıklığa kavuşturdu.

GİRİŞ 04.04.2019 09:38 GÜNCELLEME 04.04.2019 09:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Arda Turan'ın CNN Türk'teki '40' programındaki Galatasaray sorusu şu şekilde:

 

 

"Başkan Göksel Gümüşdağ, bu transferi yaparken Galatasaraylığından bir şey kaybetmezsin dedi. Ayrıca Galatasaray beni hiç istemedi. Galatasaray'dan komik bir teklif aldım gibi bir sözüm olmuştu. Onu söyleme sebebim de bana direkt gelmeyip, gazeteciler aracılığıyla bir şeyler yapmak istemeleriydi. Daha önceki yönetimde kimse beni istemedi. 6 ay müsaittim. Gazetelere haberler, kamuoyu yoklamaları falan. Bazıları ekonomiyi tercih ettiğimi söyledi. Galatasaray benim camiam. Galatasaray'a hiçbir zaman yanlış yapmadım. 13-14 milyon euro kazandırdım. Ben rakiplerimizden de teklif aldım. Ne yaptığım, hangi cevapları verdiğim ortadadır. Fatih Terim ve Mustafa Cengiz'i ayrı tutuyorum. Eski yönetimden bahsediyorum. Gelmedi, gelmedi! Galatasaray beni istemedi demeye utanıyordum. Ben Galatasaraylıyım ama Başakşehir'de en büyük hayalimi gerçekleştireceğim."

YORUMLAR 5
  • okan 4 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir de hangi hayalini gerçekleştirecen sorması ayıp
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Arda orası senin baba evin gibiydi.... Çat kapı gelebilirdin. Illa teklifi onlardan beklemeyip ilk adımı keşke sen atabilseydin. Neyse hayırlısı.
    Cevapla
  • sahinn 4 yıl önce Şikayet Et
    arda gsnin çocugudur
    Cevapla
  • türk 4 yıl önce Şikayet Et
    sen iyi bir insansın ve iyi bir galatasaraylısın kardeşim
    Cevapla
  • safa 4 yıl önce Şikayet Et
    haklı doğruya doğru
    Cevapla