G.Saray kara kara düşünüyor! Akbaba ve Nagatomo...

Bu hafta 75 milyon lira ödeme yapan Galatasaray yönetimi, borçsuzluk belgesini elde ederek ilk tehlikeyi savuşturdu. Mustafa Cengiz önderliğindeki Galatasaray, Emre Akbaba ile Yuto Nagatomo için Aytemiz Alanyaspor ve Inter'e bu ay vermesi gereken bonservis bedelleri için acil kaynak arayışına başladı.

G.Saray kara kara düşünüyor! Akbaba ve Nagatomo...
G.Saray kara kara düşünüyor! Akbaba ve Nagatomo...
GİRİŞ 31.03.2019 11:56 GÜNCELLEME 31.03.2019 11:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Emre Akbaba için Aytemiz Alanyaspor'a 3.5 milyon lira ödemek zorunda olan Galatasaray yönetiminin, Yuto Nagatomo için ise Inter'e 1.5 milyon euro yollaması gerekiyor.

 

 

HEM KRİZ HEM ÖDEMELER

Mustafa Cengiz ve yönetimi idari (yönetsel) bakımdan ibra edilmezken ödemelerin nasıl gerçekleşeceği tamamen soru işaretine dönmüştü. Borçsuzluk kağıdının alınmasının ardından sıra bonservis ödemelerine geldi. Bonservis taksiti ödemelerinin gecikmeye düşmesi halinde Galatasaray, başka bir tehlike ile karşı karşıya kalacak. UEFA'yla yapılan anlaşma da riske girebilir. Bu sebeple yönetim bir yandan ibra kriziyle uğraşırken diğer taraftan ödemeleri yapmaya çalışıyor.

 

 

UEFA'DAN YENi YAPTIRIMLAR GELEBİLİR

Hatırlanacağı üzere önceki gün, "31 Mart 2019 tarihine kadar ödenmesi zorunlu 75 milyon TL ödenerek; 2019-2020 sezonu UEFA Avrupa ve Ulusal Kupalara katılım için şart olan borçsuzluk belgesiyle, UEFA Kulüp Lisansı için gerekli koşullar yerine getirilmiştir. Camiamıza ve Kamuoyuna saygıyla duyurulur" açıklaması yapılmıştı.

Ancak bonservis taksitlerinde sorunlar yaşanması halinde UEFA'dan yepyeni yaptırımlar gelebilir. Bu sebeple herkes dört koldan nakit arıyor. (Akşam)

YORUMLAR 3
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Emre ve diagneyi iade edin 14 milyona ne adamlar alınır
    Cevapla
  • Aga 5 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl oluyorda borçlarını ödemekte sıkıntın yaşayan bir yönetim mali açıdan ibra ediliyorda, idari açıdan ibra edilmiyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
    Cevapla
  • metcik 5 yıl önce Şikayet Et
    ceplerinden versinler
    Cevapla