Terim'in C planı! Diagne ve Mitroglou yetişmezse...

Galatasaray'da geçen sezon zor maçlarda sahneye çıkıp şampiyonluğun kilidini açan Sinan Gümüş'e bir görev daha çıktı. Diagne ile Mitroglou haftaya yetişmezse yedek kuvvet devreye girecek.

Terim'in C planı! Diagne ve Mitroglou yetişmezse...
Terim'in C planı! Diagne ve Mitroglou yetişmezse...
GİRİŞ 31.03.2019 11:40 GÜNCELLEME 31.03.2019 11:41

Galatasaray camiasında genel kurulun yankıları sürerken, bir yandan da gelecek hafta kupada oynanacak Yeni Malatyaspor mücadelesi düşünülmeye başlandı. Salı günü rakibini ağırlayacak Galatasaray için lig karşılaşması daha çok düşündürüyor. Florya'da ise hazırlıklar tam gaz sürüyor. Millî arada Diagne ile Mitroglou'nun art arda yaşadığı sakatlıklar keyifleri kaçırsa da teknik direktör Fatih Terim'in yeni formülleri hazır. Geçen sezon kritik Konya ve Alanya maçlarında düğümü çözen, bir anlamda da şampiyonluk yolunu açan Sinan Gümüş'e iki isim de yetişmezse yine görev düşecek.

 

 

Terim'den motivasyon

Alt adalesinden sakatlığı bulunan Mitroglou ile köprücük kemiği bağlantı noktasında çıkık olan Diagne ligdeki Yeni Malatya maçına yetiştirilmeye çalışılıyor fakat bir yandan da oynadıkları takdirde sürecin uzamasından endişeleniyor. Bu sebeple teknik direktör Fatih Terim hazırlığını Sinan Gümüş üzerinden yapmaya başladı. 25 yaşındaki futbolcuyla birebir görüşmeler de yapan tecrübeli teknik adam Sinan'ın motivasyonunu da yukarıya çekmeye çalışıyor. Sinan hafta içi İstanbulspor ile oynanan hazırlık maçında bir gol atmıştı.

 

 

Albayrak Florya'da

Galatasaray'da idari anlamda ibra edilmeyen ve bu olayın takımı etkilememesini isteyen yönetimin çalışmalarında değişim yok. İkinci başkan Abdurrahim Albayrak, dünkü antrenmanı takip etti. Albayrak, teknik direktör Fatih Terim ile görüşüp durum değerlendirmesinde bulundu.

Küllerinden doğdu

Galatasaray'da Ryan Donk 33 yaşına bastı. Igor Tudor döneminde antrenmanlara alınmayan Hollandalı orta saha kısa sürede takımın en önemli isimlerinden biri haline gelmişti. Bu sezon başı sözleşmesi yenilenen Donk'un 21 maça ulaştığı için sözleşmesi de otomatik olarak uzamıştı. Dün 33 yaşına giren Donk gelecek sezon 1 milyon 895 bin avro garanti ücret alacak. Donk bir dahaki sezon da 21 maça ulaşırsa ekstra 300 bin avro da prim kazanacak. (Türkiye)