Galatasaray'da müjde! Tehlike ortadan kalktı

Galatasaray'da futbolcuların ödemelerinin yapıldığı ve borçsuzluk kağıtlarının alındığı belirtildi.

Galatasaray'da müjde! Tehlike ortadan kalktı
Galatasaray'da müjde! Tehlike ortadan kalktı
GİRİŞ 28.03.2019 12:15 GÜNCELLEME 28.03.2019 12:16
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mali Genel Kurulda çıkan ibrasızlık kararı sonrasında 31 Mart'ta UEFA'ya verilmesi gereken borçsuzluk kağıdı ile alakalı Galatasaray'da endişe hakimdi.

 

 

Galatasaray yönetiminin, yabancı oyuncuların Mart ayı hak edişlerini bu ay içinde futbolcuların hesaplarına yatırdığı ve diğer oyunculara da önemli ödeme yapıldığı öğrenildi. Sarı kırmızılı oyuncuların UEFA'ya gönderilecek borçsuzluk kağıtlarını imzaladığı, Galatasaray'ın bu noktada bir sıkıntısının bulunmadığı belirtildi.

Bu tablonun oluşması, oyuncuların hiç sorun çıkarmadan kağıtları imzalamasında ise 2.Başkan Abdurrahim Albayrak'a duydukları güvenin de etkili olduğu ifade edildi.

 

 

UEFA, GALATASARAY'DAN RAPOR İSTEDİ

23 Mayıs tarihinde gerçekleşen Mali Genel Kurulda sarı kırmızılı yönetim 331'e karşı 358 oyla idari (yönetsel) açıdan ibra edilmezken bu durum UEFA'nın da gündemine girdi. UEFA, Galatasaray Kulübünden bu durumla alakalı sarı kırmızılı kulüpten bilgi ve rapor istedi.
 
Galatasaray ve birçok kulübü yakından takip eden UEFA, Mali Genel Kuruldaki ibrasızlık konusu ile alakalı, sarı kırmızılı yönetimin kapısını çaldı. UEFA yetkilileri, sarı kırmızılı kulüpte son günlerde yaşananlarla ilgili ayrıntılı bir rapor istedi. (FutbolArena)

YORUMLAR 3
  • cankan 5 yıl önce Şikayet Et
    gsnin asil düsmanlari malesef fener ve besiktas di ama asil düsman icimizdeki hain liselilermis bunlar sadece gsnin bütcesinden gecinen yiyicilermis
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Liselilerden kaç lira alınmış ödemeler için, çok konuşuyorlar ya liselileri kimse yok sayamaz diye. Kulübe maddi olarak ne katıyorlar, ne kadarlık sponsorluk anlaşması liseli firmalar ait, kulübe ne kadar aidat ödüyorlar, çıksınlar konuşsunlar bakalım. Galatasaray lisenin miymiş öğrenelim!
    Cevapla
  • kızılemaa 5 yıl önce Şikayet Et
    bunu tartışmaya bile gerek yok bence fransız lisesi temeli olan bir lise bunu dünya alem biliyor he keşke olmasa keşke birisi artık lise ile bir bağlantımız kalmadı artık diyebilse.
    Cevapla