Terim'den Çalhanoğlu bombası! Söz aldı...

Milan'ın gözden çıkardığı Hakan Çalhanoğlu için Galatasaray söz aldı.

Terim'den Çalhanoğlu bombası! Söz aldı...
Terim'den Çalhanoğlu bombası! Söz aldı...
GİRİŞ 25.03.2019 11:02 GÜNCELLEME 25.03.2019 11:07
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

2017'nin Temmuz ayında 22 milyon euro'ya Bayer Leverkusen'den Milan'a transfer olan, ilk sezonunda 8 gol 13 asistlik performansıyla kalitesini ispatlayan Hakan Çalhanoğlu bu sezon kendisinden beklenen performansı sergileyemedi.

 

 

HAKAN ÇALHANOĞLU'NU FATİH TERİM DE İSTİYOR

Gattuso ile zaman zaman problemler yaşayan ve bu sezon Serie A'da sadece 1 gol atan Hakan Çalhanoğlu Milan tarafından gözden çıkarıldı. Milli Takımda Arnavutluk maçında çok iyi bir oyun ortaya koyan 25 yaşındaki '10' numaranın Fatih Terim tarafından da istendiği öğrenildi.

 

 

FATİH TERİM, İTALYA'YA GİTMİŞTİ

Milli takımda beraber çalıştığı öğrencisi Hakan için Milan'la temaslarını sıklaştıran ve eski öğrencisi Gattuso ile dirsek teması halinde olan Fatih Terim'in milli futbolcuyu kiralık olarak istediği ortaya çıkarken, İtalyan devinin başarılı teknik adama 'Eğer ona verdiğimiz bonservis bedelini vermezlerse size kiralayabiliriz' yanıtını ilettiği ifade edildi.

Ocak ayında Hakan Çalhanoğlu'nun yerine '10' numara bakan, fakat transferi gerçekleştiremeyen Milan'ın yazın yıldız futbolcuyla yollarını ayırması beklenirken, Galatasaray'ın Belhanda'yı yüksek bonservis ücretiyle satıp Hakan'ı kiralık olarak kadrosuna katmayı düşündüğü bildirildi. (Akşam)

YORUMLAR 4
  • esedullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam asla yıldız değil
    Cevapla
  • yeniismail 5 yıl önce Şikayet Et
    Sakın gelme hakan futbol hayatının sonu olur.
    Cevapla
  • VOLKAN 5 yıl önce Şikayet Et
    Zaten almazsa şaşarım kim parladı onu hemen alın bende böyle hocalık yaparım
    Cevapla
  • adem 5 yıl önce Şikayet Et
    alın hem de biran önce
    Cevapla