İlginç sözler: Gulyabaniler devreye girince...

Galatasaray'da mali ve idari genel kurul başladı. Sarı-kırmızılılar açısından büyük önem taşıyan oylamada yönetim, idari ve mali olarak yaptıklarına destek isteyecek, muhalefet ise özellikle idari konuda Mustafa Cengiz ve yönetiminin icraatlarını sorgulayacak. İlk olarak sözü alan başkan Mustafa Cengiz açıklamalarda bulundu.

İlginç sözler: Gulyabaniler devreye girince...
İlginç sözler: Gulyabaniler devreye girince...
GİRİŞ 23.03.2019 10:59 GÜNCELLEME 23.03.2019 15:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Kulübünü'nde yıllık olağan mali genel kurul başladı. Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Anadolu Auditorium Toplantı Salonu'nda yapılan genel kurul toplantısı oy çoğunluğuna bakılmaksızın yapılıyor.

 

 

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz açıklamalar kurulda açıklamalarda bulundu.

Açıklamalardan satırbaşları şu şekilde;

 

 

"Değerli Galatasaraylılar 14 ay oldu. Ben çok zor bir anda göreve geldim. Eski başkanlarımız da öyle. Hepsi ellerini taşın altına koydular ve Galatasarayımızı bu günlere getirdiler. Ben, benden önceki tüm başkanlarıma ve sizlere, bizleri bugünlere taşıdığınız için teşekkür ederim.

Gider yönetiminde 1 yıl içinde giderlerimizi yüzde 30 oranında azalttık. Mali disiplini sağladık. Geldiğimizden bu yana ücret ödemelerinde gecikme yapmadık, günü gününe ödedik. Tabi dağ gibi sorunlar duruyor. Önümüzdeki hafta 71 milyon lira ödememiz gereken tutar var.

Şampiyon olduk en yüksek gelir düzeyine ulaştık. 14 ay içinde yaklaşık 2 milyar 205 bin TL'lik tahsilat yaptık. 2 milyar 203 bin TL'lik harcama yaptık. Yıl sonunda artıdayız.

Göreve geldiğimizde transfer yasağımız vardı. 3 gün içinde 31 milyon TL'ye yakın ödeme yaptık. 3 günde Nagatomo'yu da transfer edip, Ndiaye'yi 16 milyon euroya sattık. Sonra aynı kişiyi Stoke City'den 750 bin Euro'ya kiraladık. Aslında para vermeyecektik ama Gulyabaniler devreye girince 0'a alamadık"

Mayıs ayı itibariyle 1 milyar TL gelir elde etme şansımız var. 950 milyon TL seviyelerinde de kalabilir. Sermaye artırımını gerçekleştirdik. Eski yönetimimiz bu anlamda doğru iş yaptı. 142 milyon TL gelir elde ettik.

YORUMLAR 1
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Evet şampiyon olursan zaten 30-40 milyon euro sadece şampşyonlar liginden geliyor. Bu da yaklaşık 300 milyon TL yapıyor zaten. Artı yayın gelirleri ve seneye yenilenecek olan stad ismi anlaşması...Normaldir yani bu gelir. Bunun başarı kısmı sende mi futbol kulübünde mi?
    Cevapla