Galatasaray'da Diagne'ye özel program

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Mbaye Diagne'ye özel program uygulayacak.

Galatasaray'da Diagne'ye özel program
Galatasaray'da Diagne'ye özel program
GİRİŞ 18.03.2019 15:30 GÜNCELLEME 18.03.2019 15:32
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, lige verilen 3 haftalık arayı en iyi şekilde değerlendirmek için şimdiden harekete geçti. Takımına 3 günlük izin verse de, tecrübeli teknik adam Nisan ayının ilk haftasına kadar olan süreyi  bir devre arası kampı gibi organize etti.

 

 

DIAGNE'YE ÖZEL PROGRAM

Terim, sarı kırmızılı takımı özel yüklemeler ve fiziksel güçlendirme çalışmaları ile ligin final haftalarına hazırlayacak. Ayrıca ara transfer döneminin son gününde Galatasaray'a gelen ve sarı kırmızılı takımla devre arası kampı geçiremeyen Diagne, arayı kapatacak.

 

 

Senegal Milli Takımına davet edilen ve 23 Mart'ta oynanacak Madagaskar maçından sonra takıma katılacak olan Mbaye Diagne'ye ise özel program uygulanacak. Diagne'nin, fiziksel olarak sarı kırmızılı takım düzeyine gelmesi adına ekstra çalışmalar ile daha iyi hale gelmesi hedeflenecek. (Futbolarena)

YORUMLAR 7
  • ahmettt 5 yıl önce Şikayet Et
    ee panaltıları attırıyorlar daha ne yapacaklar ki .. fedarasyona baskı yapsınlar gs nin attığı tüm goller diagne ye yazılsın :D ..... patlayacak dediydim patladı ... son 10 yılın en büyük kazığı... yunan bebe bundan iyi topçu
    Cevapla
  • Alperen 5 yıl önce Şikayet Et
    Siz buna hangi özel programı uygularsanız uygulayın bu adam topun t sini anlamıyor.. alınırken de dedim elimizde patlayacak eyvah diye. Korktuğum başımıza geldi
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim adama bir tane pas atan yok attığı gole bile sevinmiyor oyuncular
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamlara bak bekledikleri gibi çıkmamış besleyenmi var forveti
    Cevapla
  • vatan millet 5 yıl önce Şikayet Et
    trezege dururken canga cungayi alanlar odesin faturayı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle