Terim'den oyunculara şampiyonluk sözleri

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Başakşehir'in maç eksiğiyle 11 puan gerisinde kalmalarının ardından futbolcularına Antalya maçının önemini anlattı ve moral aşıladı.

Terim'den oyunculara şampiyonluk sözleri
Terim'den oyunculara şampiyonluk sözleri
GİRİŞ 11.03.2019 09:44 GÜNCELLEME 11.03.2019 22:11
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Süper Lig’in 25. haftasında evinde Antalya’yı ağırlayacak olan Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, geçen hafta Erzurum’da puan kaybeden takımını şampiyonluk için motive etmeye uğraşıyor. Lider Başakşehir’in kazandığı haftada bir puan kaybının daha yaşanması halinde yarıştan kopacaklarını bilen deneyimli teknik adam, oyuncularına Antalya maçının önemini anlattı.

 

 

Kalan 10 haftada galibiyet serisi yakalamaları halinde Başakşehir’i yakalayabileceklerini düşünen İmparator’un, “Puan farkını 8 değil, 5 olarak görün… Rakibimizle evimizde oynayacağız ve o haftaya kadar iyi futbol sergileyip, kazanmamız halinde bu fark da eriyecektir. Antalya maçıyla birlikte galibiyet başlayarak serisi yakalamalıyız. Hala şampiyonluğun önemli adaylarından biriyiz. Umudunuzu sakın yitirmeyin” ifadeleriyle öğrencilerine moral aşıladığı öğrenildi. (Habertürk)

YORUMLAR 6
  • Ali BULUT 5 yıl önce Şikayet Et
    İlk 15-20 dk iyi oyun ondan sonrası iyi değil 5-0 a bakan sanirki süper oyun oynamış gs, orta saha çok kötü bu takıma çok iyi iki orta saha oyuncusu şart belhandayla ndiayeyle fernandoyla bu iş olmaz. Basaksehir 10 puan farkla ipi göğüsler
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Antalya’yı yenersin haftaya Bursa beraberlik ile biter Başakşehir şampiyon yaparsın
    Cevapla
  • Selim 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu saatten sonra ancak masal anlatır. Tabii hakemler devreye girmezse.
    Cevapla
  • tabi 5 yıl önce Şikayet Et
    hakemlerin kimi kolladığı ortada
    Cevapla
  • okan can 5 yıl önce Şikayet Et
    tabi tabi
    Cevapla
  • Karahisari 5 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyon Başakşehir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle