Galatasaray evinde 'çok farklı'

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray sahasında Antalyaspor'u 5-0 mağlup etti.

Galatasaray evinde 'çok farklı'
Galatasaray evinde 'çok farklı'
GİRİŞ 11.03.2019 21:56 GÜNCELLEME 11.03.2019 22:09
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray sahasında Antalyaspor'u konuk etti. Türk Telekom Stadyumu'ndaki mücadeleyi Galatasaray 5-0 kazandı.

 

 

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 17. dakikada Feghouli, 68. dakikada Ndiaye, 65 ile 78. dakikalarda Onyekuru ve 90+4'te Diagne kaydetti.

Mbaye Diagne'nin 86. dakikada attığı gol VAR kontrolünde ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, 7 kurtarış yaptı ve bu sezon en çok kurtarış yaptığı maçı oynadı.

 

 

Bu sonucun ardından Galatasaray 49 puana yükselerek lider Başakşehir'in 8 puan arkasında zirve takibini sürdürdü. Antalyaspor ise 32 puanla 10. sırada kaldı.

Galatasaray gelecek hafta deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak. Antalyaspor ise sahasında Aytemiz Alanyaspor'u ağırlayacak.

Stat: Türk Telekom

Hakemler: Arda Kardeşler, Mustafa Emre Eyisoy, Kemal Yılmaz

Galatasaray: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Emre Taşdemir (Dk. 75 Linnes), Ndiaye (Dk. 79 Mitroglou), Feghouli, Emre Akbaba (Dk. 46 Donk), Belhanda, Onyekuru, Diagne

Antalyaspor: Boffin, Celustka, Bahadır Öztürk, Diego, Chico (Dk. 82 Cissokho), Hakan Özmert, Charles (Dk. 73 Serdar Özkan), Amilton, Fredy, Doğukan Sinik (Dk. 62 Drole), Doukara 

Goller: Dk. 17 Feghouli, Dk. 65 ve 78 Onyekuru, Dk. 68 Ndiaye, Dk. 90+3 Diagne (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 32 Charles (Antalyaspor), Dk. 40 Ndiaye, Dk. 50 Luyindama (Galatasaray)

YORUMLAR 31
  • E.A 5 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray'da umut vaat eden bir performans yok. Bu hafta 5 attı haftaya ya berabere kalır ya da yenilir. Ama Başakşehir her hafta aynı topu oynadığı için her hafta da birbirine yakın skorlar alarak yoluna devam etmektedir. Yani istikrar var bu yüzden Lider BAŞAKŞEHİR Galatasaraylı arkadaşlar kızmasın ama Başakşehirin liderliği de şampiyonlukla taçlanacak gibi görünüyor.
    Cevapla
  • Adanalı 5 yıl önce Şikayet Et
    kızacak bir şey yok gardaş hak eden kazansın GS kötü oynamıyor dediğin gibi istikrar açısından sıkıntılı
    Cevapla
  • akif AN 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bülent ne zaman gs yendi ben hatırlamıyorum bu kadar numara yapmayın yıllardır gs çalışıyorsunuz saçma sapan penaltılar averajla şampiyonluklar insanlar artık uyandı kimseyi kandırmaya çalışmasınlar var sistemi olmasaydı gs şu an liderdi iyiki var sistemi geldi büyük takılara yaramadı ne yapalım bu günleride gördük.
    Cevapla
  • Vaktinde 5 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul belediyeyede aynısını diyordunuz akhisar demişsiniz baktınız mı aralarındaki maçlara bolnkeseden atıp tutmuşsunuz vessalam korkmayın bu kadar rizenin sivasın vaktinde fenere sattığı maçları çok gördük bjk yide fedarasyon koruyodu zaten gerisi hikaye !!!
    Cevapla
  • Nerenizle 5 yıl önce Şikayet Et
    İzlediniz maçı muslere antalyanın net 5 pozisyonunu çıkardı maçı verse bu pozisyonlara neden girsin bu takım ama muslere sezonun maçını çıkardı bari özetini açın izleyinde sonra yorum yapın!!!
    Cevapla
  • KocamanYürek 5 yıl önce Şikayet Et
    Herkes Bülent Korkmaz'a yürümüş futbol cahillerisiniz siz maçı izlemeden direkt skora göre konuşuyorsunuz siz futboldan anlamayan cahiller !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle