Muslera gidecek mi? Terim bizzat görüştü

Galatasaray'da yaptığı kritik hatalarla eleştirilen ve gönderileceği iddia edilen Muslera'yla görüşen tecrübeli Fatih Terim'in, "Çıkan haberlere aldırma… Her futbolcunun inişli çıkışlı süreci olabilir. Kendini toparla. Seni sattırmayı düşünmüyorum" diyerek oyuncusuna moral verdiği öğrenildi.

Muslera gidecek mi? Terim bizzat görüştü
Muslera gidecek mi? Terim bizzat görüştü
GİRİŞ 09.03.2019 09:40 GÜNCELLEME 09.03.2019 09:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da kaptan Selçuk İnan ve 2. Kaptan Muslera'yla sezon sonunda yolların ayrılacağına dair iddialar ortaya atılmıştı. 

Birkaç gündür devam eden bu haberler sonrasında iki futbolcunun da morali bozuldu. Oyuncularının moralini yüksek tutmaya çalışan teknik direktör Fatih Terim iki kaptanıyla da özel bir görüşme gerçekleştirdi. Terim'in Selçuk'a 'Söylenenlere takılma, sen bu takımın kaptanısın. İşine odaklan. Sezon sonu oturup konuşacağız" dediği öğrenildi.

BU TAKIMIN BEL KEMİĞİSİN

Fatih Terim, Muslera'yla yaptığı bire bir toplantıda ise "Çıkan haberlere aldırma… Her futbolcunun inişli çıkışlı süreci olabilir. Ama sen kendini bir an önce toparla. Aklını sadece takıma ver. Sen bu takımın bel kemiğisin. Seni sattırmayı düşünmüyorum. Böyle bir durum söz konusu bile olamaz" sözleriyle oyuncusunun gönlünü kazandı. 

Uruguaylı eldiven için sezon başında Arjantin devi Boca Juniors'tan teklif gelmiş ancak Sarı-Kırmızılı yönetim kabul etmemişti.

YORUMLAR 2
  • Galatasaray 5 yıl önce Şikayet Et
    KenetlenBaşkaGalatasarayYok♡♥
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    İki senedir oynamıyor beto bu yaşta bile daha iyi kaleci
    Cevapla