Galatasaray -5 derecede bir ilki deneyecek!

Galatasaray, Erzurum karşısında deplasmandaki kötü kaderini tersine çevirmek istiyor. Bu sezonki tüm yenilgilerini dış sahada alan Galatasaray'ın, deplasmanda üst üste iki galibiyeti bulunmuyor.

Galatasaray -5 derecede bir ilki deneyecek!
Galatasaray -5 derecede bir ilki deneyecek!
GİRİŞ 03.03.2019 10:54 GÜNCELLEME 03.03.2019 10:56
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Erzurumspor karşısında deplasman maçlarındaki kötü kaderini tersine çevirmek istiyor.

 

 

Ligde geride kalan 23 maçta 45 puan toplayan Galatasaray, Erzurum'da maç saatinde -5 derecede mücadele verecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, maçınoynanacağı saat 19.00'da hissedilecek hava sıcaklığının -5 derece, nemin ise yüzde 81 olması olması bekleniyor.

Sarı-Kırmızılı ekip, bu sezon dış sahada çıktığı 11 karşılaşmanın 5'ini kazanırken, 4 kez mağlup oldu, 2'sinde de berabere kaldı. Bu sezonki tüm yenilgilerini deplasmanda alan Galatasaray'ın, üst üste 2 dış saha galibiyeti bulunmuyor.

 

 

Evinde oynamadığı maçlarda tam 16 puan kaybederek zirve yarışında yara alan Cim Bom, bu olumsuz seriye rağmen, deplasmandaki son 4 lig mücadelesini kaybetmedi; 2 galibiyet, 2 de beraberlik elde etti.

NE YAPMANIZ GEREKTİĞİNİ BİLİYORSUNUZ

Futbolcularıyla toplantı yapan Fatih Terim, "Sabah 5'te de oynarız akşam 8'de de oynarız bizim için fark etmez. Göztepe deplasmanında sudan top sekmeyen sahada maça çıktık. Başakşehir ve Beşiktaş'ın Ankaragücü deplasmanlarını başka şehirlere aldılar. Bizi Türkiye Kupası'nda Ankara'da sahaya çıkardılar. Şimdi de yazdan beri akşam saatlerinde maç oynatmadıkları Erzurum deplasmanına bizi 19.00'da çıkaracaklar. Siz ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz. Bizi durduramayacaklar. Kazanacağınıza inanıyorum" diye konuştu. (Sporx)

YORUMLAR 24
  • Mahoni 5 yıl önce Şikayet Et
    Adalet teraziniz şaşmış ya ne yazsak boş Başakşehir Malatya gibi bir yerde saat 15:00 te oynayacak Galatasaray Erzurum da 19:00 da oynayacak doğru Malatya daha kuzeyde
    Cevapla
  • Wanli 5 yıl önce Şikayet Et
    Maçı gündüze neden almadılar? Ulan varya bu ülkede gevşek çok insan var haa.
    Cevapla
  • Alpaslan 5 yıl önce Şikayet Et
    Gs -5 derecede oynayacakta Erzurumspor 25 derecedemi oynayacak?Aglak gs yenilirsin inşaallah.
    Cevapla
  • Galatasaray 5 yıl önce Şikayet Et
    Çocukluk aşkımsın sen ilk göz ağrımsın kimseyi kimseyi sevmedim senin gibi sevdanın uğruna terk ettim herkesi hayatın anlamı Galatasaray:))))
    Cevapla
  • Ankaralı 5 yıl önce Şikayet Et
    Oynayanlar Türk takımı değilmi? galatasarayın ne üstünlüğü var. Oynasın yenilsin İnşaAllah... Haydi Erzurum....
    Cevapla
  • yorumcu 5 yıl önce Şikayet Et
    erzurumda aksam mac oynanmiyordu. simdi niye oynaniyor diyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle