Galatasaray'da Mitroglou ve Diagne planı

Süper Lig'de Erzurumspor ile pazar günü şampiyonluk yarışında çok kritik bir maça çıkacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, galibiyet için tüm futbolcuları ile tek ilgileniyor.

Galatasaray'da Mitroglou ve Diagne planı
Galatasaray'da Mitroglou ve Diagne planı
GİRİŞ 02.03.2019 14:01 GÜNCELLEME 02.03.2019 14:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Diagne'nin Erzurumspor maçına yetiştirilmesi için olağanüstü halin ilan edildiği Galatasaray'da teknik heyet bir yandan da Kostas'ın performansını arttırmak için çalışmalar yapıyor.

 

 

İyileşmesi durumunda Erzurumspor maçına Diagne ile başlamayı planlayan Fatih Terim, sarı-kırmızılı takımın yaptığı son antrenmanda Onyekuru ve Feghouli ile özel görüşme yaptı.

Feghouli ve Onyekuru'dan öncelikli olarak hücum hattında görev yapan Diagne ve Kostas'ı doğru zamanlarda topla buluşturmasını talep eden Terim, "Santrforda görev alan oyuncularımız yeteri kadar topla buluşamıyor. Bu durumu ortadan kaldırırsak her zaman sonuca daha rahat ulaşırız. Mücadele ve azminizi takdir ediyorum. İyi niyetle çalışıyorsunuz ancak skor üretmeye çok fazla kilitleniyorsunuz. Kanatlardan Diagne ve Kostas'ı daha fazla topla buluşturulması, gerekli servislerin, asistlerin yapılması gerekli. Siz pas verirseniz, ilerideki santrfor da golü atar" ifadelerini kullandı. (Sporx)

 

 

YORUMLAR 4
  • Güneydogulu 5 yıl önce Şikayet Et
    bunun ikiside bos bana göre Sinan ikisinden iyi hirsli ve mücadeleci
    Cevapla
  • yapma yawww 5 yıl önce Şikayet Et
    espri mi bu
    Cevapla
  • el gurbeti 5 yıl önce Şikayet Et
    onyekuru cok yalniz kaliyor ve topu ayaginda cok tutuyor buyüzden ileri uc ondan faydalanamiyor
    Cevapla
  • Hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle doğru
    Cevapla