Fatih Terim'den İstiklal Marşı göndermesi

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, 4-2 yenilip kupada yarı finale yükseldikleri Hatayspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'den İstiklal Marşı göndermesi
Fatih Terim'den İstiklal Marşı göndermesi
GİRİŞ 27.02.2019 16:46 GÜNCELLEME 27.02.2019 16:49
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Hatayspor'a 4-2 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Maçla ilgili konuşan Fatih Terim, "Maçın analizi bir tarafa, son dörde kaldığımız için mutluyuz. Futbol ciddi bir oyun ve bunu en iyi de futbolcuların bilmesi lazım. Herhalde turu geçtiğimizi zannettiler. Futbol hepimiz için böyle hoş bir şey. Ne olursa olsun, oynayan oyuncuların bu maçı buraya getirmemesi gerekiyordu." dedi.

"İSTİKLAL MARŞI'NI OKUYAN 9 OYUNCUMUZ VARDI"

Galatasaray'ın 11 yabancı futbolcuyla bazı maçlara çıkmasının ardından "İstiklal Marşı okuyacak oyuncu yok" yorumlarına gönderme yapan Fatih Terim "Konuşulacak konu, burada İstiklal Marşı'nı oykuyacak 9 oyuncu vardı, mevzu onu yapmaktı." ifadelerini kullandı.

 

 

"GECE BEŞTE DE OYNARIZ AKŞAM DOKUZDA DA"

Türkiye Futbol Federasyonu'na Erzurumspor maçının başlama saati için yaptıkları başvuruyu değerlendiren Terim," Biz hakkımız olmayan bir şey için ağzımızı açmadık. Biz Ankara'da oynadık, bizden sonra Ankara'da oynayan olmadı. İzmir'de sulu sahada oynadık, ağzımı açmadık. Biz bunu oyuncu sağlığı için maçın saatini değişmesini istiyoruz. Sağlık riskini almayı kimse istemez. Biz sabah 05:00'te, gece 21:00'de her saatte oynarız. Erzurumspor oyuncular için de aynı kaygıyı taşıyoruz. Haktan, adaletten sapmayız. Olursa olur, olmazsa olmaz. En son pazar oynadık, keşke siz de pazartesi neden oynamıyorsunuz diye sorsaydınız" dedi.

 

 

SAKATLARIN DURUMU

Erzurum deplasmanında sakat olan bazı futbolcuların forma giyemeyeceğini ancak Diagne için bir umudu olduğunu ifade eden Terim, "Bugün biraz buruk sevinçliyim. Maçın skorundan da bağımsız olarak bazı futbolcularımızı dinlendirebildiğimiz için mutluyum. Sakatlarımız Erzurumspor maçına kadar iyileşir mi, sanmıyorum. Diagne belki yetişebilir" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 20
  • Zik-onu 5 yıl önce Şikayet Et
    O zaman çık oyna neyin tafrasini yapiyosun
    Cevapla
  • KaraDenizli 5 yıl önce Şikayet Et
    Hatay maçındamı? Evet onuda 4 gol yiyip taçlandırdınız genç yetenekleriniz dosta güven düşmana korku salıyor derim efendi
    Cevapla
  • mekkeli yasir 5 yıl önce Şikayet Et
    Merhum Mehmet Akife Allah rahmet eylesin Milli marş bu kadar ağıza düşmemeli
    Cevapla
  • Tarafsiz Taraftar 5 yıl önce Şikayet Et
    Zaten sorun bu ya,bir öyle bir böyle.... Bir maçta hic kimse okumaz diger macta dokuz kişi okur.???
    Cevapla
  • mkaras05 5 yıl önce Şikayet Et
    İstiklal marşı söyletmek için mi istihdam ettin onları madem öyle Türkiye’de bu işi yapacak 80 milyona yakın adam var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle