Hatay-G.Saray maçına damga vuran gol kararı!

Hatayspor ile Galatasaray arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında ilginç bir an yaşandı. Hatayspor'un 4. golünde topun çizgiyi geçip geçmediği itirazları maça damga vurdu. VAR'dan pozisyonu inceleyen hakem Yaşar Kemal Uğurlu golü verdi.

Hatay-G.Saray maçına damga vuran gol kararı!
Hatay-G.Saray maçına damga vuran gol kararı!
GİRİŞ 27.02.2019 16:28 GÜNCELLEME 27.02.2019 18:04
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Hatayspor ile Galatasaray arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında ilginç bir an yaşandı. Yaşar Kemal Uğurlu, Hatayspor'un 4. golünde tartışılacak bir karara imza attı.

 

 

Sol kanattan içeriye çevrilen topu İsmail Çipe, kontrol etmek isterken bacak arasından kaçırdı ve top ağlara gitti. Galatasaraylı futbolcuların topun çizgiyi geçtiği itirazları sonrası hakem Yaşar Kemal Uğurlu, VAR'a giderek pozisyonu tekrar inceledi. Bu inceleme sonrasında Uğurlu topun çizgiyi tamamen geçmediği yönünde karara vararak golü verdi.

TARTIŞMALI DİĞER POZİSYON

 

 

Galatasaray'ın ilk golünde ise Hatayspor'un yoğun itirazları vardı. Emre Taşdemir'in yaptığı asistten önce topu elle kontrol ettiği gerekçesiyle VAR'da pozisyonu izleyen Yaşar Kemal Uğurlu, daha sonra ise gol kararını onayladı.

YORUMLAR 22
  • ysn 5 yıl önce Şikayet Et
    hakemlerde insan hata yapabilirler....dimi fatih hocam
    Cevapla
  • Çakır27 5 yıl önce Şikayet Et
    fatih hocanın yapmış olduğu o kinaye yi açıklıyorum: evet doğru fatih terim doğru söylüyor amaaa o bir galatarasaylı ve doğruda söylese kabul edemem mantığıdır bu.
    Cevapla
  • kayı 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim safmısınız, Fatih hoca o cümleyi kinayeli bir şekilde kullandı, fenere beşiktaşa atıfta bulundu.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Görüntü yanlışmış nerenle bakıyorsun
    Cevapla
  • yeniismail 5 yıl önce Şikayet Et
    Şu Türk futbolunda en çok korunup kollanan dört cücelerin hakem den yakınmalarını görüp duyunca isyan etmemek elde değil. Ya daha geçen hafta Hatay maçında alenen hakkı yenen takım seni evire çevire yenmiş dört tane gol yemişsin maçan sıkışınca başlıyon hakeme sallamaya utanın be azıcık onurunuz varsa utanın artık yeter.
    Cevapla
  • Izmirli ibo 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben böyle rezil bir penaltı görmedim top 1 metre çıkmış gidip bakmıyor bile gs gol atıyor ofsayt yok vara gitmiyor bile bu ne lan tek amacınız elenmemizdi
    Cevapla
  • Serdar. 5 yıl önce Şikayet Et
    burda önemli olan topun çıkıp çıkmaması değil kaleci böyle bir hatayı nasıl yapar, golu yemeseydi hiç konuşulmayacaktı topun çıkıp çıkmaması...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle