Belhanda: Gol mü değil mi bilmiyorum ama...

Galatasaray'ın Benfica ile golsüz berabere kalarak Avrupa'ya veda ettiği maçın ardından Belhanda açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 22.02.2019 02:02 GÜNCELLEME 22.02.2019 08:32
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu rövanş karşılaşmasında Galatasaray, deplasmanda Benfica ile 0-0 berabere kalarak Avrupa Ligi'ne veda etti. Karşılaşmanın ardından sarı kırmızılı ekibin Faslı futbolcu Younes Belhanda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Benfica ile oynadıkları İki maçta da hakem hatalarının yaşandığını söyleyen Belhanda, "İlk maçta hakem hataları maçı direkt etkiledi. Penaltı olmaması gerekirken 1-0 yeni duruma düştük. Bugün de yine aynı şekilde. Pozisyonu tekrardan izlemedik. Gol mü değil mi bilmiyorum ama hakem hataları oldu. Bunlar futbolun içinde olan şeyler, bunlara da katlanacağız" diye konuştu.

"FARKI KAPATACAĞIMIZA İNANIYORUZ"

 

 

Ligde yaşanan şampiyonluk yarışıyla ilgili de konuşan Belhanda, "6 puan fark, önemli bir fark ancak kapatılamayacak bir fark değil. Medipol Başakşehir'i sahamızda konuk edeceğiz. Sahamıza gelip oynamak hiç de kolay olmayacak, sezon sonuna kadar birçok maç var. Sezon sonuna kadar farkı kapatacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 5
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen haklısın kardesım galatasaray hep hakemlerle sampıyon kesınlıkle yoksa kendını durumunuzu nasıl avutcaksınız
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Hakemler de insan, hata yapabilirler. Türk hakemleri ile Türkiyede ki puan farkını kapatacağınıza inancım tam.
    Cevapla
  • cihangir istanbul 5 yıl önce Şikayet Et
    bu bizim milletin kafa bi acayip. şu hakemler de insan, hata yapabilir muhabbeti baydı. bak aslını anlatayım. hani gs ilk yarı kıyıma uğradı ya, hani hakemin biri bile bile takımı yaktı ya. gs haksızlığa itiraz etti ve dünya ceza aldı ya. hani gs hari diğer takımlar "hakemler de hata yapabilir" bildirisinin altına imza attılar ya. ha işte bu sebepten fatih hocanın yaptığı bir ironidir bu. sonra birileri çıkıp çomar diyor. yapmayın bunu bu kadar cahilliğe düşüp kendinizi küçültmeyin. yazarken işin aslına bakın fatih kardeşim ev diğer aynı kafalar
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Belhanda da tam olarak onu belirtmiş. Ama vurgu yapılan Türkiye'de ki hakemlerdi
    Cevapla
  • Çamlica 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen çok yaşa Fatihim
    Cevapla