Fatih Terim'den iki isme tam not!

UEFA Avrupa Ligi'nde 2-1 kaybedilen Benfica maçında orta sahasını eleştiren Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kasımpaşa'daki orta üçlüden oldukça memnun kaldı.

Fatih Terim'den iki isme tam not!
Fatih Terim'den iki isme tam not!
GİRİŞ 19.02.2019 11:35 GÜNCELLEME 19.02.2019 11:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Portekiz ekibi karşısında tel tel dökülen Fernando ve Ndiaye'yi Kasımpaşa karşılaşmasında oynatmayıp, Belhanda'nın yanında Selçuk İnan ve Donk'u sahaya süren teknik direktör Fatih Terim, orta sahanın verimini arttırdı.

 

 

Savunma ikilisi Luyindama ve Marcao'yla birlikte orta sahanın uyum sağlayıp, pas trafiğini iyi kurduğunu düşünen Terim, Benfica önüne de bu 11'le çıkmayı düşünüyor.

Sarı-Kırmızılı takımın ligin üzerinde bir pas yüzdesiyle oynadığını gören tecrübeli çalıştırıcının, Fernando ve Ndiaye'yi yeniden form tutana kadar yedek soyundurmayı planladığı kaydedildi. (Haberturk)

 

 

YORUMLAR 4
  • veli 5 yıl önce Şikayet Et
    selcuk gs yönetimine hic kagida bakmadan imza atarim demis 35 yasina gelmis birinden halen birsey beklemek acizliktir demekki gsnin sokaga atilacak cok parasi varmis yazik
    Cevapla
  • memet 5 yıl önce Şikayet Et
    selcuk ve donkun oynamasi resmen intahardir ve ligde bile bu ikili oynarsa kesinlikle ikincilik bile cok zordur terim iyice sasirmis yönetim ve baskan hocayi uyarmasi lazim isine gelmiyorsa aysal gibi kovarsin hocami yok gsye
    Cevapla
  • vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Kasımpaşa kalecisi gercekten cok zayıf bir kaleciydi.. Bir Serkanın kurtardıklarına bakın bir de Kasımpaşa kalecisine.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ndiaye benfica maçında mutlaka oynamalı. Kasımpaşa maçına bakıp benficaya taktik belirleyeceksek işimiz var!
    Cevapla