Rıdvan Dilmen: Net kırmızı! Niye çağırmadın?

Kasımpaşa - Galatasaray maçının 6. dakikasında Diagne'nin yaptığı müdahale sonrasında itirazlar yaşandı. Rıdvan Dilmen, Diagne'nin pozisyonda kırmızı kart görmesi gerektiğini belirtirken, VAR hakemi Halil Umut Meler'i çok sert şekilde eleştirdi.

Rıdvan Dilmen: Net kırmızı! Niye çağırmadın?
Rıdvan Dilmen: Net kırmızı! Niye çağırmadın?
GİRİŞ 17.02.2019 20:18 GÜNCELLEME 17.02.2019 20:19
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Kasımpaşa - Galatasaray maçında Mbaye Diagne'nin 6. dakikada hava topu mücadelesinde Youssef'e yaptığı müdahale sonrasında tartışma çıktı.

Rıdvan Dilmen, Diagne'nin pozisyonda kırmızı kart görmesi gerektiğini belirtirken, VAR hakemi Halil Umut Meler'i çok sert şekilde eleştirdi.

 

 

Dilmen, VAR hakemlerinin performanslarının çok problemli olduğunu belirtirken; "Maçın hakemine değil, bütün hakemlerimize söylüyorum. Ne Ali Palabıyık'ı, ne de Fırat Aydınus'u bazı şeyler nedeniyle eleştiremem. Riva'daki arkadaşlara sorarım. Dün Skrtel'in pozisyonunda Aydınus'u çağıramadı, bugün de Diagne'nin müdahelesi sonrasında oyuncunun burnu kanadı, bu pozisyon net kırmızı kart. Havada güzel bir çaktı. Konyalı oyuncuyu yakadın, yemedim, içmedin, Fenerbahçe diye çağırdın. Niye Skrtel'i çağırmadın, şimdi niye Ali Palabıyık'ı çağırmadın Halil Umut Meler kardeşim? Gördüğünü veremiyorsun sen. Mesele teknoloji değil, insan. Yeni insan gelene kadar VAR'ı uygulamasınlar. Aynı pozisyonda Veysel yapsa, hemen çağırırlar." dedi.

YORUMLAR 72
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehiri şampiyon yapacaklar diyenler şimdi de Gs şampiyon yapacaklar diyor. Bence kendinize bakın yoksa mazeret bitmez.
    Cevapla
  • Osmanlı Kartalı 5 yıl önce Şikayet Et
    GS'liler, eskiden böyle değildiler, artık ahlaki yozlaşma belirtileri gösteriyorlar. Bin dereden su getirmeye gerek yok, pozisyon net kırmızı. Önce bunu söylersiniz, sonra niyet okumalara girersiniz. Ayıp, Rıdvan için, sizin için, bizim için, herkes için geçerli.
    Cevapla
  • adam 5 yıl önce Şikayet Et
    herkes yanlı yorum yapacak GS tamam bu doğru ama bize yapılan üstüste hatalarda adalet ararken karşımıza geçip kıskıs gülüp bildiri yayınlarken hakemlerde hata yapar derken ahlaktan adaletten bahsedilmeyecek yok öyle bir dünya
    Cevapla
  • miço 5 yıl önce Şikayet Et
    martin skılter in cinayete teşebbüsüne nediyecen konyalı futbolcu mecburiyetten ayağı sadığa basıyor ona ne diyecen... hakemler formsuz ... fb medyasında gs kollanıyor algısı yayılmaya çalışılıyor bu bir ters operasyondur.
    Cevapla
  • Vn..... 5 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir benden demesi gs şampiyon yapmak için herşeyi yapıyorlar
    Cevapla
  • mkg 5 yıl önce Şikayet Et
    Yüzde yüz kırmızı kart verilmeliydi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle