Terim'den Belhanda'ya; "Efsane olabilirsin"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Trabzonspor maçının yıldızı olan Younes Belhanda'yı özel olarak tebrik etti. İmparator, Faslı yıldızla yaptığı konuşmada "Harika bir maç çıkardın. Hep bu şekilde oynarsan taraftarların da sevgilisi haline gelirsin ve bu kulüpte efsane olabilirsin" ifadelerini kullandı.

Terim'den Belhanda'ya; "Efsane olabilirsin"
Terim'den Belhanda'ya; "Efsane olabilirsin"
GİRİŞ 12.02.2019 11:53 GÜNCELLEME 12.02.2019 11:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Trabzonspor'u sahasında 3-1 yenerken maçın yıldızı iki gol atan Younes Belhanda'ydı. Oynadığı futbolla taraftarları mest eden yıldız futbolcu, teknik direktör Fatih Terim'in de büyük beğenisini kazandı. Florya'da dün yapılan idmanda oldukça neşeli tavırlar sergileyen Faslı futbolcuyu, hocası Fatih Terim de özel olarak tebrik etti.

"EFSANE OLABİLİRSİN"

Kendisinden beklenilen performansın bu olduğunu Belhanda'ya ileten İmparator'un, "Bundan sonra daha fazla rakip kaleyi düşünmeni istiyorum. Harika bir maç çıkardın. Hep bu şekilde oynarsan taraftarların da sevgilisi haline gelirsin ve bu kulüpte efsane olabilirsin" ifadeleriyle öğrencisine destek verdiği kaydedildi. (Habertürk)

 

 

YORUMLAR 2
  • Kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu belhanda efsane olur doğru gs lilere en iyi kitlnmis oyuncu olarak efsane olur bi zamanlar GS de yorfa vardı rakip kale yerine kendi kalesine hızla gidiyordu spiker kahkaha atardi onu anlatırken
    Cevapla
  • ediz 5 yıl önce Şikayet Et
    hiç bişe olmaz
    Cevapla