Fatih Terim'den üç yıldıza sert uyarı!

Sinan Gümüş ve Mitroglou gibi önde baskı yapmayan forvetlere sahip olan Fatih Terim, takım defansına yardım etmeyen Onyekuru-Belhanda-Feghouli üçlüsünü sert bir dille uyaracak.

Fatih Terim'den üç yıldıza sert uyarı!
Fatih Terim'den üç yıldıza sert uyarı!
GİRİŞ 05.02.2019 10:00 GÜNCELLEME 05.02.2019 10:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

2015-16 sezonunda Hamza Hamzaoğlu'nun yerine görev gelen Mustafa Denizli zamanından beri deplasman sorunu bir türlü çözemeyen ve Riekerink-Tudor gibi teknik adamlarla bu sorunu aşamayan Galatasaray, Fatih Terim'le de kanayan yarayı saramadı.

 

 

Süper Lig'in 20.haftasında Alanyaspor karşısında hayati derece 2 puan kaybeden ve lider Başakşehir'in 8 puan gerisinde kalan Galatasaray'da yeni transferlerin gelişiyle düzelen moraller yerini endişeye bıraktı. Ligin başından beri deplasman fobisini yenemeyen Fatih Terim ve öğrencileri şu ana kadar 16 puan kaybederken, deneyimli teknik adamın sorunu çözmeye yönelik radikal adımlar atacağı hatta bazı yıldız futbolcuları ilk 11'den keseceği belirtildi.

AGRESİF VE HIZLI STOPERLER GELSE DE…

 

 

Maicon-Serdar Aziz tandeminin yerini Luyindama-Marcao'yla dolduran Fatih Terim, sağda Mariano solda Nagatomo ile defans hattını kafasında oturturken bu dörtlünün önünde oynayan Fernando-Ndiaye ikilisinin fazla top kaybı tecrübeli çalıştırıcıyı farklı arayışlara yönlendiriyor.

TAKIM DEFANSINA YARDIM ETMİYOR

Gerek Avrupa'da gerekse Süper Lig'de gidilen her deplasman maçında rakibine haddinden fazla gol pozisyonu fırsatı veren Galatasaray'da en büyük problem ön taraftar yaşanıyor. İleride rakibe baskı yapan bir forvete (Elmander gibi) sahip olamayan Fatih Terim, bunu Diagne ile çözmek isterken topsuz oyunda Onyekuru-Feghouli ve Belhanda'nın takım defansına yardım etmemesi rakip defans ve orta saha oyuncularının topla beraber rahat çıkmasına yol açıyor. Fernando ve Ndiaye gibi futbolcuların rahat ya da baskı anında yaptıkları top kayıpları sarı kırmızılı takımı sıkıntıya sokarken, Fatih Terim'in Emre Akbaba-Diagne ve Donk'la beraber kadro içinde yeniden bir oluşuma gideceği tahmin ediliyor.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 4
  • Doctor 5 yıl önce Şikayet Et
    Gs nin çöküşü başladı
    Cevapla
  • bekir 5 yıl önce Şikayet Et
    Emre Akbaba sakatlandı ondan sonra işler bozuldu Emre Akbaba varken erende gol atıyordu forvet sorunuda yoktu Emre Akbabanın yerini doldurak futbolcu yok
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu Fatih Terim sezon sonunda gider ve GS da çöker gibime geliyor.Hiç kimse GS ın üstünde olamaz
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Feghouli en formda isim. Bu takım 4-3-3 oynamalı. Göbekte fernando, ndiaye ve belhanda. İlerde onyekuru, Diagne ve feghouli.
    Cevapla