Galatasaray'da 6 transfer! 4 ayrılık

Galatasaray, devre arası transfer döneminde 6 futbolcuyu kadrosuna katarken, 4 futbolcu ile de yollarını ayırdı. Sarı-kırmızılılar özellikle transfer beklenen forvet bölgesini Mbaye Diagne ve Kostas Mitroglou ile güçlendirdi.

Galatasaray'da 6 transfer! 4 ayrılık
Galatasaray'da 6 transfer! 4 ayrılık
GİRİŞ 01.02.2019 11:04 GÜNCELLEME 01.02.2019 11:13
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray devre arası transfer dönemini en hareketli geçiren takımlardan oldu. Sarı-kırmızılılar, kadrosuna 6 futbolcu takviye yaparken, 4 futbolcusu ile de yollarını ayırdı. Aslan takıma defans ve hücum oyuncusu transferi yaptı. Takımdan ise 3 defans, 1 orta saha oyuncusu gitti. 

Forvet için yoğun mesai harcandı 

Devre arasında Teknik Direktör Fatih Terim, Serdar Aziz ve Eren Derdiyok ile yola devam etmeyeceklerini açıklayıp, bu futbolculara hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Sarı-kırmızılılar bu olaylardan sonra iki bölgeye de transfer yapmak için harekete geçti. Yönetim yoğun çabalar sonucunda forvet bölgesine iki futbolcu aldı. 

İki golcü geldi 

Cimbom hücum bölgesine ilk olarak Kasımpaşa’da forma giyen ve şu an 20 golle Süper Lig’in gol krallığında zirvede yer alan Senegalli futbolcu Mbaye Diagne’yi dahil etti. Sarı-kırmızılılar daha sonra Olimpik Marsilya’dan Yunan golcü Kostas Mitroglou’nu alarak hücum bölgesindeki eksikliği tamamladı. 

Savunmaya 4 takviye 

Galatasaray defans bölgesi için 4 futbolcu ile anlaştı. Sarı-kırmızılılar; bonservisi elinde olan Emre Taşdemir, Sparta Prag’da forma giyen eski futbolcusu Semih Kaya, Chaves takımından Marcao ile son olarak da Standart Liege’den Christian Luyindama’yı kadrosuna katarak savunma bölgesini güçlendirdi. 

4 isimle yollar ayrıldı 

Takımda düşünülmeyen Serdar Aziz ile yollar ayrılırken, Eren Derdiyok ise herhangi bir takımla anlaşmadı. Sarı-kırmızılılar genç futbolcu Ozan Kabak’ı Alman temsilcisi Stuttgart’a gönderirken, yıldız futbolcu Garry Rodrigues ise Al Ittihad-Jeddah takımına transfer oldu. Kadro dışı olan Tarık Çamdal’ın ise sözleşmesi feshedildi. 

 

 

YORUMLAR 2
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız harbi fişşek gibi takım oldu beyler :)
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    İyi transferler yapıldı. Ancak zaman yanlış kullanıldı ve tüm transferler yabancı. 1-2 yıla yabancı kuralı geri gelirse sıkıntı olur.
    Cevapla