G.Saray yeni stoperini resmen açıkladı

Galatasaray, Christian Luyindama'yı renklerine bağladığını açıkladı

G.Saray yeni stoperini resmen açıkladı
G.Saray yeni stoperini resmen açıkladı
GİRİŞ 31.01.2019 21:02 GÜNCELLEME 31.01.2019 23:10
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Galatasaray’ın transferi için görüşmelere başladığı Belçika’nın Standard Liege ekibinde forma giyen Kongolu defans oyuncusu Christian Luyindama İstanbul'a geldi. 

Galatasaray'da transferin son günü hareketli geçiyor. Hücum hattına Mbaye Diagne ile Kostas Mitroglou'yu katan sarı-kırmızılılar, son olarak defansa takviye yaptı. Cimbom, prensip anlaşması yaptığı Christian Luyindama'yu İstanbul'a getirdi. Belçika'nın Brüksel şehrinden gelen ve Atatürk Havalimanı'ndan Türkiye'ye giriş yapan Kongolu oyuncuyu çok sayıda sarı-kırmızılı taraftar karşıladı. Taraftalar, başarılı defans oyuncu lehinde tezahüratlarda bulundu. Luyindama, sağlık kontrolünden geçtikten sonra sarı-kırmızılılarla sözleşme imzalayacak. 

RESMEN AÇIKLANDI

Galatasaray, Belçika'nın Standard Liege takımından kadrosuna kattığı Kongolu futbolcu Christian Luyindama için geçici kiralama bedeli için 3 milyon Euro ödeyecek. Sarı-kırmızılılar, Luyindama'ya ise 600 bin Euro ücret verecek.

Sarı-kırmızılıların Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklama şöyle:

"Profesyonel futbolcu Christian Luyindama Nekadio ve kulübü S.A. Standard De Liege ile oyuncunun 2018-2019 sezonu için geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne 3.000.000 Euro tutarında geçici transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca Şirketimiz 2019-2020 sezonu yaz transfer döneminde oyuncunun satın alma opsiyonuna tek taraflı olarak sahiptir.

Futbolcuya ise 2018-2019 futbol sezonu için net 600.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir."
 

'HOŞ GELDİN' VİDEOSU

Galatasaray, yeni transferleri Mbaye Diagne, Kostas Mitroglou ve Christian Luyindama için sosyal medya hesabından "hoş geldin" videosu yayınladı.

Galatasaray, transferlerin son günlerinde kadrosuna Kasımpaşa'dan Mbaye Diagne, Olimpik Marsilya'dan Kostas Mitroglou ve Standard Liege'den Christian Luyindama'yı kattı. Sarı-kırmızılılar bu 3 futbolcu için sosyal medya hesabından "hoş geldin" videosu yayınladı. Video bir taraftarın transfer beklentisi konu alındı. Paylaşılan video kısa sürede taraftarlar tarafından binlerce etkileşim aldı.



25 yaşındaki futbolcu, bu sezon Standard Liege takımı ile 30 resmi müsabakada görev aldı ve 3 gol kaydetti. 

 

 

YORUMLAR 39
  • gsgsgs 5 yıl önce Şikayet Et
    ozan 11 rodriges 8 - 19 geldi. marcao 4 diagne 10 14 - kaldı 15 --- mitro ve luyın zaten kiralık.uefa dan sıkıntı yok
    Cevapla
  • gsgs 5 yıl önce Şikayet Et
    yarım sezon için 3 milyon euro fazla değil mi. o zaman ilk yarı dada oynasa 1 sezon parası 6 milyon eur ediyor.çok fazla.oyuncu ucuza gelmiş iyi
    Cevapla
  • hsyn 5 yıl önce Şikayet Et
    yariım sezon için mi 3m euro vermişler yada begenırlerse bonservısını alırlarken bu paradan düşücekler mi
    Cevapla
  • Batmanli 5 yıl önce Şikayet Et
    3 milyon verip yarım sezon kiralayana kadar bonservisini ödeyip komple alırsın futbolcuyu bu ne saçma bir olay
    Cevapla
  • Gerçekçi 5 yıl önce Şikayet Et
    Gitti bizim ülkenin paraları, iki sattılar beş alırlar artık, 15 yabancı ne demek ya, zaten kadro 22 kişiden oluşmuyor mu?
    Cevapla
  • doğrucu 5 yıl önce Şikayet Et
    boş adamsınız ya 22 milyon satış yapmış harcadığı daha az hem sana mı soracak transfer yaparken babanın parasımı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle