G.Saray'dan savunmaya sürpriz isim! 4,5 yıllık

Belçika basını, Galatasaray'ın Standard Liege forması giyen Kongolu savunmacı Christian Luyindama ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayacağını belirtti.

G.Saray'dan savunmaya sürpriz isim! 4,5 yıllık
G.Saray'dan savunmaya sürpriz isim! 4,5 yıllık
GİRİŞ 30.01.2019 16:19 GÜNCELLEME 31.01.2019 01:03
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Forvet transferi dışında savunmasına da takviye yapmak isteyen Galatasaray'a Belçika'dan sürpriz bir iddia geldi.

 

 

Belçika'nın Lavenir sitesinin haberine göre Galatasaray, Standard Liege forması giyen Kongolu savunmacı Christian Luyindama ile 4.5 yıllık sözleşme imzalayacak.

BONSERVİSİNE 8 MİLYON EURO

 

 

Galatasaray'ın 25 yaşındaki oyuncu ile her konuda anlaşma sağladığı ve Standard Liege de transfer için 8 milyon euro teklif ettiği belirtildi.

ARALIK AYINDAN BERİ İZLEMEDE

Sarı kırmızılı takımın, Luyindama'yı Aralık ayının başından beri izlediği ve transferde ısrarcı olduğu kaydedildi. Christian Luyindama'ya geçtiğimiz günlerde Rusya'nın Krasnodar takımından 5.5 milyon euro teklif gelmiş ancak Liege kabul etmemişti. (Sporx)

YORUMLAR 3
  • ua.Uni 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş ozanı neden sattınız o zaman serdarı gondersenız yeterdı hıc degılse ılerde ozan daha degerlencekti yazık oldu. biz türklerde malımızı pazara çıkarma pazarlamada hüner yok arkadaş. Bir dahaki transferleri için %de de koymadık bildigim kadarıyla
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    aha buda yeni tarık çamdal
    Cevapla
  • Mecaz-i 5 yıl önce Şikayet Et
    Bol keseden dağıtıyorlar paraları. Sonra da oyuncu bekleneni vermeyince vay anam vay babam. Satmaya kalksanız kim verir o parayı? Kimse vermez. Messi bile gelse sizden alırken fiyatını yok pahasına alırlar.
    Cevapla