Gümüşdağ'dan G.Saray'a 'bariyer' göndermesi!

Medipol Başakşehir'in başkanı Göksel Gümüşdağ, forvet transferini henüz gerçekleştiremeyen Galatasaray'a gönderme yaptı.

Gümüşdağ'dan G.Saray'a 'bariyer' göndermesi!
Gümüşdağ'dan G.Saray'a 'bariyer' göndermesi!
GİRİŞ 25.01.2019 18:58 GÜNCELLEME 25.01.2019 18:59
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış


Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Demba Ba transferi sonrasında TRT Spor'a yaptığı açıklamada Galatasaray'ın transferle ilgili yaptığı, "karşımıza profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri çıkıyor" açıklamasına gönderme yaptı.

 

 

Profesyonel oldukları için karşılarına 'bariyer' çıkmadığını belirten Gümüşdağ, "CEO'dan tutun, futbol direktörüne kadar, kulüp asbaşkanlarımız, hepsi oyuncunun özel hayatına kadar, çocuklarının okuluna kadar geniş bir bilgilendirme yapıyoruz. Kulüplerin karşılıklı gizlilik anlaşmaları, etik kurallarına dikkat ettiğimiz için zannediyorum onun için bizim önümüze bariyerler kurulmuyor, bizi tercih ediyorlar" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 38
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Seni Allah bildiği gibi yapsın karektersiz
    Cevapla
  • Engin 5 yıl önce Şikayet Et
    Millete başakşehir in Ak Parti nin kulübü algısı oluşturmaya çalışıyorlar.Bu adam da olur olmaz konuşunca millet tepki olarak Ak Parti ye kızıyor.Lütfen bu adamı spordan uzaklaştırınız.
    Cevapla
  • Taraftar 5 yıl önce Şikayet Et
    Hakemlerle haftalardır puan alıyorsunuz rakipleriniz hakemlerle puan kaybediyor. Utanmadan ukalalık yapıyorsun. Bu devran biter birgün. Sen işine bak.
    Cevapla
  • KARE AS 5 yıl önce Şikayet Et
    Seyirci YOK, Şampiyonluk geliri YOK, Şampiyonlar Ligi geliri YOK, Naklen Yayın geliri dört büyüklerden az, peki bu kadar transfer parası NEREDEN geliyor? sen onu açıkla, güya GS'a laf atarak onunla sürtüşmeye girmek istiyor, sen kimsin ki GS'lı yöneticiler seni ciddiye alsın.
    Cevapla
  • Ali 43 5 yıl önce Şikayet Et
    Bide akıl veriyor. 2 sene sonra adınız duyulmayacak bu ligde!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle