Alan transferinde yaşanan krizin perde arkası

Alan transferi için yaklaşık iki hafta önce anlaşmaya varıldığı ancak Galatasaray kulübü idari menajeri Şükrü Hanedar'ın araya girmesiyle kriz yaşandığı iddia edildi.

Alan transferinde yaşanan krizin perde arkası
Alan transferinde yaşanan krizin perde arkası
GİRİŞ 24.01.2019 14:34 GÜNCELLEME 24.01.2019 14:35
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da adeta şok etkisi yaratan Alan Carvalho transferiyle ilgili Dubai dönüşünün ardından gerekçe ile ilgili art arda farklı iddialar gündeme gelirken ilginç bir iddia daha ortaya çıktı.

 

 

Sarı-kırmızılı kulübün, bundan yaklaşık iki ay önce kendilerine önerilen Brezilyalı futbolcuyla ilgili dün menajerlik şirketine yetki verdiği ve o günden bu yana hem kulübü hem de oyuncuyla menajer Özkan Doğan üzerinden yapılan görüşmeler neticesinde yaklaşık iki hafta önce anlaşmaya varıldığı ancak Galatasaray kulübü idari menajeri Şükrü Hanedar'ın araya girmesiyle kriz yaşandığı iddia edildi.

Sarı-kırmızılıların her konuda anlaşmaya vardığı ve almaya gittiği futbolcuyla ilgili Şükrü Hanedar'ın bir hafta önce kulübüne ve oyuncuya farklı bir teklif yaptığı, oyuncunun menajerinin devre dışı bırakılmaya çalışılması dolayısıyla transferin tıkandığı ifade edildi.

 

 

Oyuncunun tüm haklarını elinde bulunduran DGN menajerlik şirketi kendilerinin bay pass edilmeye çalışıldığını ve buna oyuncunun izin vermediği bu nedenle transferin rötar yaptığı belirtildi. (Sporx)

YORUMLAR 7
  • bilal 5 yıl önce Şikayet Et
    bu trasfer gecikmesi yönetimin elinde deyil cok para istedikleri icin yönetim almayalim diyor terim yok alin diyor bu suc terimindir sen 3 aydir bu topcunun pesinde kos son gün yine sakat ve isi bitmis takozlari almakla ün yaptin bence baskan deyil terim derhal istifa etmelidir
    Cevapla
  • GS1905❤️ 5 yıl önce Şikayet Et
    Yazık koskoca Galatasaray ı düşürdükleri duruma bak bu saatten sonra ya getireceksin o futbolcu yu yada daha iyisini getireceksin eğer ben büyük kulübüm diyorsan yazık yazık düştüğümüz hale bak atı alan Üsküdar ı geçti biz hala aynı yerdeyiz
    Cevapla
  • murtaza 5 yıl önce Şikayet Et
    gs ye mor yakışıyorya kadro dışı olan emre moru alsın
    Cevapla
  • Fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    Almayın kardeşim bunun gibi brezilyada çok gidin oradan hem gencini hem ucuzunu alın gerçi transfer de 6 gün sonra kapanacak beceriksizler
    Cevapla
  • memur 5 yıl önce Şikayet Et
    takımım diye eliştirmeyecek değilim. burası galatasaray ve bana çooookk normal geliyor. nede olsa herşey iyi giderken kimseden değilde kendi ayağına sıkan bir camia dır galatasaray.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle