Menajeri duyurdu! "Biz G.Saray'la anlaştık"

Alan Carvalho ve Pato transferlerinde çıkmaza giren Galatasaray'ın forvet transfer listesinin ilk sıralarında yer alan Benjamin Tetteh için menajerinden flaş açıklamalar geldi.

Menajeri duyurdu! "Biz G.Saray'la anlaştık"
Menajeri duyurdu! "Biz G.Saray'la anlaştık"
GİRİŞ 23.01.2019 20:52 GÜNCELLEME 23.01.2019 21:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış


Devre arası transfer döneminde kadrosuna forvet takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'da gözler Alan ve Pato'nun ardından Benjamin Tetteh'e çevrildi.

Galatasaray, Sparta Prag forması giyen 21 yaşındaki forvet için harekete geçerken genç futbolcunun menajeri Sascha Empacher'den flaş transfer sözleri geldi.

''BU TRANSFER OLACAK GİBİ...''

Sascha Empacher, ''Çek basınında, Gana basınında ve Türkiye'de futbolcu hakkında birçok haber yapılıyor fakat Tetteh'nin menajeri benim. Benjamin Tetteh gerçekten çok iyi bir golcü, Fatih Terim de bunun farkında ve hocanın transfer listesinde '1' numarada. Oyuncu Galatasaray'ı çok istiyor, biz elimizden geleni yaptık ve G.Saray'la anlaşmaya vardık, artık son söz Sparta Prag'ta. Galatasaray'ın teklifi biraz aşağıda kaldı fakat arada uçurum yok, iki taraf da anlaşmaya çok yakın. Bu transfer muhtemelen olacağa benziyor.'' sözlerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 4
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    yeter artık kardeşim alacaksanız alın galasataray galatasaray olalı böyle eziyet gördemi abdulrahim abi keşke tekrar yönetime girmeseydin eski anılarınla kalsaydın bu bize hiç yakışmadı ..
    Cevapla
  • Gsli 5 yıl önce Şikayet Et
    Genç futbolcu alın... para kazanın....35 lik topçuları bırakın ğünü kurtarma olmasın.. uzun vadeli yatırımlar düşünün...
    Cevapla
  • recep 5 yıl önce Şikayet Et
    10milyon taraftarlar 10milyon dolar kampanya yapalım da bi transfer yapın artık
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne alan ne pato bize yaramaz bu adamı alın ve transferi kapatın rahat uyuyalım
    Cevapla